İşlemci macunu değişimi sonrası "no signal" hatası

xEmpty

Femtopat
Daha fazla  
2 Tane fan almıştım eskileri çıkarıp onları taktım. Stok işlemci soğutucusunu çıkarıp başka soğutucu takacaktım. Soğutucu uyumlu olmadığı için takamadım. Stok soğutucuyu geri takacaktım termal macun bitmiş, 2 sene önce 15-20 TL'ye aldığım Cooler Master macun vardı onu kullandım. Taktım bilgisayarı açtım, direkt GTAV'ya girdim. 5-10 dakika oynadım. İşlemci sıcaklığın 95'e çıktığını gördüm ve kapattım bilgisayarı. Bir sıkıntı olmasın diye. Macunu sürerken az sürmüşümdür vs diye düşünüp çıkardım fanı işlemci ve fanın üstünü macundan arındırıp tekrardan macun sıkıp taktım soğutucuyu. Daha sonra bilgisayarı çalıştırdığım da no signal hatası aldım. O hatadan sonra macunla ilgili olabileceğini düşünüp 50 TL'ye xig marka macun aldım onu sürdüm hata hala devam etti. İşlemcide sıkıntı olabileceğini düşündüm ama USB takıp çıkarınca Windows USB sesi geliyordu. Bilgisayar açılıyor du yani sadece görüntü yoktu. Bende başka kablo ile denedim olmadı. Televizyona bağlayıp denedim olmadı. Ekran kartını garantiye gönderdim 0'ı ile değiştirip gönderdiler taktım çalıştırdım yine aynı hata. Tekrar USB çıkarıp takmayı denedim Windows USB sesi gelmedi. Ne yapmam lazım.

Hocam macun sürerken CPU'yu söktünüz mü eğer söktüyseniz takarken CPU veya anakart ayaklarını yamultmuş olma ihtimaliniz yüksek çıkarmadıysanızda ileri geri yaparken sorun olmuş olabilir veya ayaklara macun bulaşmış olabilir isterseniz söküp bir kontrol edin.

Hocam macun sürerken CPU'yu söktünüz mü eğer söktüyseniz takarken CPU veya anakart ayaklarını yamultmuş olma ihtimaliniz yüksek çıkarmadıysanızda ileri geri yaparken sorun olmuş olabilir veya ayaklara macun bulaşmış olabilir isterseniz söküp bir kontrol edin.
hayır CPU yerinden çıkmadı

Ne demek dostum konuyu çözüldüye çekersen sevinirim.

Çekmeden önce bir şey soracağım dostumm.
İşlemci çok ısınıyor; şu an test ettim, direkt 90 derecelere çıkıyor termal macundan dolayı olabilir mi? Termal macun biraz katı; düzgün yayılmıyor, hemen yapışıyor falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı