Yaz geldiği için havalar ısındı, bunun işlemci sıcaklığına etkisi olur. Maksimum 71 derece, böyle kolay ısınan bir işlemcide oldukça iyi değerler. İçiniz rahat olsun.Stok soğutucu değil extra soğutucum var.
Bir sıkıntı yapmaz ama işlemci tam randımanlı çalışmaz yani Turbo hıza çıkamaz mesela elinde 2.50 GHz taban frekanslı bir işlemci var ve bu işlemci 3.50 GHz Turbo hızı var işlemci 60 derecede 3.50 GHz'ye rahat çıkar ama 80 derecede ısıyı düşürmek için hızı sabitler mesela atıyorum 2.07 GHz'ye sabitler.
Bir beğenini alırımEvet onu biliyorum benim eski bilgisayarımda 10 dakika oynadıktan sonra hızı 0.75 yapıyordu.
Teşekkürler
Yaz geldiği için havalar ısındı, bunun işlemci sıcaklığına etkisi olur. Maksimum 71 derece, böyle kolay ısınan bir işlemcide oldukça iyi değerler. İçiniz rahat olsun.Stok soğutucu değil extra soğutucum var.
Yaz geldiği için havalar ısındı, bunun işlemci sıcaklığına etkisi olur. Maksimum 71 derece, böyle kolay ısınan bir işlemcide oldukça iyi değerler. İçiniz rahat olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.