Çözüldü İşlemci Montajı Nasıl Yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pisst0nn

Centipat
Herkese selamlar. Sistem montajı yapacağım ve takıldığım yerlerde yardımınızı istiyorum. İlk olarak İşlemcinin yönü konusunda emin olamadım anakartın üzerindeki üçgen noktasına denk getirerek taktım ve kilidi kapattım. Oturduğundan emin olmak için elimle kontrol ettiğimde işlemcinin çıktığını fark ettim.

Kilit kapalıyken işlemcinin çekince çıkması normal midir? Acaba yanlış mı taktım diye düşündüm ama pinlerin oturdugu konusunda eminim sarı pinler tamamen oturuyor çünkü.

A17A360B-A9FA-4EA7-BE3E-30EDB1DBAD83.jpeg

Bilgisayarcıya göre değişir hocam. Parçalarınızı kontrol edin. Bütün parçalarınızı liste yapın sonrasın da kontrol edersiniz. Dikkatli olursanız bir şey yapamaz.

Hocam bulunduğun il ve ilçeyi ya da sana yakın olan arkadaşlardan birisi yardım etsin ancak bu şekilde çözülecek gibi bu konu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı