turbo boost du galiba 3.30 ghz işlemci 3.50 ye çıkarıyorduOtomatik OC çok faydalı olmaz diye düşünüyorum. Dediğiniz Turbo Boost açmaksa açık kalabilir.
Turbo açık kalabilir. Fakat bu OC'den ziyade "işlemcim zorlanırsa 3.50'ye kadar çıkabilir" demek. OC yapmak ise sürekli 3.50'de çalışması diyebiliriz.turbo boost du galiba 3.30 ghz işlemci 3.50 ye çıkarıyordu
anladım yani turbonun bir zararı yok bios da oc da yazıyor olabilir ama belli bir hızı geçmiyor sorun olmazsa açıcamTurbo açık kalabilir. Fakat bu OC'den ziyade "işlemcim zorlanırsa 3.50'ye kadar çıkabilir" demek. OC yapmak ise sürekli 3.50'de çalışması diyebiliriz.
Sıcaklıklar çok yüksek olmadığı sürece sorun yok.anladım yani turbonun bir zararı yok bios da oc da yazıyor olabilir ama belli bir hızı geçmiyor sorun olmazsa açıcam
okey teşekkürlerSıcaklıklar çok yüksek olmadığı sürece sorun yok.
Sıcaklıklar çok yüksek olmadığı sürece sorun yok.
Dediğim gibi, sıcaklıklar iyiyse sorun olmaz.okey teşekkürler
Hocam açtım da hız 3.60'ın üstüne çıkıyor bazen boştayken sorun olur mu
BIOS'a girip OC settings yazıyordu oradan Turbo modu açtım.Eki Görüntüle 1364065
pc masaüstü ana kart msı h81m-p33okey teşekkürler
Hocam açtım da hız 3.60'ın üstüne çıkıyor bazen boştayken sorun olur mu
BIOS'a girip OC settings yazıyordu oradan Turbo modu açtım.Eki Görüntüle 1364065
anladım teşekkürler hocamDediğim gibi, sıcaklıklar iyiyse sorun olmaz.
Dediğim gibi, sıcaklıklar iyiyse sorun olmaz.
Sıcaklıklar gayet iyi fakat önemli olan yükte sıcaklığı.pc masaüstü ana kart msı h81m-p33
anladım teşekkürler hocam
Eki Görüntüle 1364069
bu sıcaklık yüksek mi şuan boşta
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.