Islemci OC sonrasi ekran gelmemesi

Kriontex

Kilopat
Arkadaslar OC yapiyorum BIOS'tan cogunluk aciliyor. Acilmadigi zaman PC'yi kapatiyorum, tekrar BIOS'a giriyorum, kaydedip çıkıyorum. Bu da ayni sekil arada oluyor. Arada olmuyor 246'dan yukariya cikinca hiç olmuyor OC nedeni nedir?

Sistemim:
AMD Athlon X2 250.
M2N68AM SE-2.
NVIDIA 9800 GT.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım DRAM frequenc ayarını en yüksekte tutyorsanız eğer bu ayarı bir tık indirin yani en yüksek değerde değil de orta değerde tutun.

Eğer çözüm olmaz ise açıldığı bir değerden deneme yaparak yani 5 5 değer arttırarak arttırın.

Anladım DRAM frequenc ayarını en yüksekte tutyorsanız eğer bu ayarı bir tık indirin yani en yüksek değerde değil de orta değerde tutun.

Eğer çözüm olmaz ise açıldığı bir değerden deneme yaparak yani 5 5 değer arttırarak arttırın.

En fazla 533 oluyordu galiba ben bir tik alti 400 kullanıyorum zaten.

Simdi yarin CPU frekansini sana atsam şu an otoda bana en uygununu soyler misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı