İşlemci önerisi

kerem8214

Hectopat
İdareten bir bilgisayarım var fazla uğraşmam zaten arada oyun oynarım. Ben de Gtx 650 Ti Boost 2 gb 192 bit ekran kartı var. Bunun yanına işlemci istiyorum. 200 TL falan olsun. Çünkü yeterli FPS alamadığım düşüncesi içerisindeyim.

Öncelikle anakart modelini belirtmen gerekiyor. Anakartın DDR 2'yse bence anakartı da değiştirmen gerekiyor çünkü DDR 2'lerin besleyemeyeceğini düşünüyorum. Artık Türkiye'de de yaygınlaşan Xeon işlemcilere yönelebilirsin zaten elin 775 pin bir DDR3 anakart varsa 100-150 TL civarında modlanmış bir E5450 alıp birazda OC edip krallar gibi oynarsın. DDR2 775 pinde var fakat tam performans alamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart modeli nedir?
İşlemci önerisi yapabilmemiz için anakartınızın modelini söylemeniz gerekmektedir.
Anakart modeliniz nedir?
Öncelikle anakart modelini belirtmen gerekiyor. Anakartın DDR 2'yse bence anakartı da değiştirmen gerekiyor çünkü DDR 2'lerin besleyemeyeceğini düşünüyorum. Artık Türkiye'de de yaygınlaşan Xeon işlemcilere yönelebilirsin zaten elin 775 pin bir DDR3 anakart varsa 100-150 TL civarında modlanmış bir E5450 alıp birazda OC edip krallar gibi oynarsın. DDR2 775 pinde var fakat tam performans alamazsın.
Özür diliyorum pek bilgim yok da. Foxconn G41MXE buymuş anakart.

Intel Xeon x5450 işlemcisine bakabilirsin. Farklı önerisi ve bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.
İkisinden biri olabilir. X5460 için Aliexpress'e güveniyorsanız sipariş edebilirsiniz.
Fiyatı garip geldi ama zaten 200'e dayancaktir kargo filan :D.

MSI H81M-E33 anakartım var işlemci almayı düşünüyorum AMD FX-9370 Extreme 4.4 GHz 8MB İşlemci uyumlu olur mu? Bu işlemci AM3+.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı