Anakart modeli nedir?
İşlemci önerisi yapabilmemiz için anakartınızın modelini söylemeniz gerekmektedir.
Anakart modeliniz nedir?
Özür diliyorum pek bilgim yok da. Foxconn G41MXE buymuş anakart.Öncelikle anakart modelini belirtmen gerekiyor. Anakartın DDR 2'yse bence anakartı da değiştirmen gerekiyor çünkü DDR 2'lerin besleyemeyeceğini düşünüyorum. Artık Türkiye'de de yaygınlaşan Xeon işlemcilere yönelebilirsin zaten elin 775 pin bir DDR3 anakart varsa 100-150 TL civarında modlanmış bir E5450 alıp birazda OC edip krallar gibi oynarsın. DDR2 775 pinde var fakat tam performans alamazsın.
Intel Xeon x5450 işlemcisine bakabilirsin. Farklı önerisi ve bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır.
İkisinden biri olabilir. X5460 için Aliexpress'e güveniyorsanız sipariş edebilirsiniz.Hiç fena durmuyor.![]()
281.81EGP 47% OFF|معالج Intel Xeon X5460 ، 3.16 جيجاهرتز ، 12 ميجابايت ، 1333 ميجاهرتز ، وحدة المعالجة المركزية ، يعمل على اللوحة الأم LGA 775|x5460 processor|intel xeon x5460intel xeon - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
MSI H81M-E33 anakartım var işlemci almayı düşünüyorum AMD FX-9370 Extreme 4.4 GHz 8MB İşlemci uyumlu olur mu? Bu işlemci AM3+.Öncelikle anakart modelini belirtmen gerekiyor. Anakartın DDR 2'yse bence anakartı da değiştirmen gerekiyor çünkü DDR 2'lerin besleyemeyeceğini düşünüyorum. Artık Türkiye'de de yaygınlaşan Xeon işlemcilere yönelebilirsin zaten elin 775 pin bir DDR3 anakart varsa 100-150 TL civarında modlanmış bir E5450 alıp birazda OC edip krallar gibi oynarsın. DDR2 775 pinde var fakat tam performans alamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.