İşlemci olmadan anakart çalışır mı?

seiko39

Hectopat
Anakart RAM'im geldi ama işlemciyi henüz alamadım biliyorum görüntü vs gelmeyecek ama işlemcisiz anakart start alır mı anakart üzerinde CPU DRAM boot ışıkları var denesem anakarta zarar verme gibi bir durum olur mu?
Anakart BIOSTAR B650 mpe Pro.

Anakart RAM'im geldi ama işlemciyi henüz alamadım biliyorum görüntü vs gelmeyecek ama işlemcisiz anakart start alır mı anakart üzerinde CPU DRAM boot ışıkları var denesem anakarta zarar verme gibi bir durum olur mu?

Hayır. İşlemci bilgisayarın beynidir. işlemci olmadan hiçbir görev gerçekleştirilemez.

İşlemci her şeyin beyin gibi o bozulursa hiçbir parçaya çalışmaz yani o olmadan anakartin önemi yok.

Çalışıyor, sadece fanlar dönüyor herhangi bir boot vs bir şey yapamaz anakart.
(Bizzat denediğim anakart ASUS M4A89GTD-PRO)

Yan.

Çalışıyor, sadece fanlar dönüyor herhangi bir boot vs bir şey yapamaz anakart.
(Bizzat denediğim anakart ASUS M4A89GTD-PRO)

Benim demek istediğim RAM'in ışığı vs CPU fanı dönecek mi bumları denemek ama açarsam anakart veya diğer bileşenleri bozma ihtimalim var mı ondan korkuyorum.

Aynen öyle yapacak bir şey yok gelir bugün veya salı günü büyük ihtimalle dagitima ciktiysa.

İşlemciye bütçem yetmedi🤣 bidahaki aya kaldı.

Yan.

Benim demek istediğim RAM'in ışığı vs CPU fanı dönecek mi bumları denemek ama açarsam anakart veya diğer bileşenleri bozma ihtimalim var mı ondan korkuyorum.

İşlemciye bütçem yetmedi🤣 bidahaki aya kaldı.

Bozulmasi düşük bir ihtimal sadece fanları deneyebilirsin RGB'leri vs yakar anakart.
Başkada bir şey yapamaz dediğin LED'leri çalıştırmak için işlemci lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı