İşlemci oyunda 83 derece olması normal mi?

Macunu kart yardımıyla yüzeyi kapatacak kadar ince şekilde sürerseniz taşma yapmaz hocam. Çok macun sürüldüğü takdirde taşma yapar.

Macunu kart yardımıyla yüzeyi kapatacak kadar ince şekilde sürerseniz taşma yapmaz hocam. Çok macun sürüldüğü takdirde taşma yapar.

Çok sürmüyorum zaten 5 yıldır aynı şekilde sürüyorum sanırım fan aşırı sıkı takılıyor çok sert biçime bastırarak yerine oturtuluyor ondan taşıyor benim fikrim, işlemciye zarar gelecek diye takmıyor fanı çğnkü bir de aşırı baskı uygulama gerekiyor fank yerine otururken sizce bir sıkıntı olur mu işlemci üstüne baki uygularsam?

Hocam AM4 uyumlu bir soğutucu ise sıkıntı çıkarmayacaktır baskı uygulayacak ki ısı alışverişi olsun hocam bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Sorunu çözdüm. Kasanın ön panelini çıkarttım oyunda 83 Derece'den 74'e düştü Full yükte en fazla 76 oluyor.

Sorunu çözdüm. Kasanın ön panelini çıkarttım oyunda 83 Derece'den 74'e düştü Full yükte en fazla 76 oluyor.

Bu havalarda oyunda 76 dereceleri görüyorsa yazın sıkıntı yaşarsınız hocam yaza doğru soğutucu yenilemenizi öneririm.

Yeni işlemci aldım Ryzen 5 5600, kutudan çıkan stok fanı kullanıyorum, kule tipi soğutucu var ama takması zor üşendim ve şu an oyundayken 83 dereceye çıkıyor herhangi bir zararı olur mu?
Eğer sağlam bir soğutu coksa Undervolt Mecburi bence.. Cok rahat 10 15 derece düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…