İşlemci Oyunda 85-95 Derece

Boran19

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Benim HD 5450 bir ekran kartım vardı ve 2 gün önce AMD R7 240 aldım. CS GO'da ilk testimi gerçekleştirmek için oyuna girdim ve botlara karşı 1600x900 çözünürlükte en düşük ayarlarda 70-120 arası bir FPS alıyordum. Bugün girdiğimde ise aynı çözünürlükte ve aynı ayarlarda 60 FPS'nin üstüne çıkmadığını gördüm. İşlemci sıcaklığı oyuna girdiğimde 85-95 arası gidip geliyordu. Sorunun işlemcide olduğunu farkettim. Fan temizliği ve termal macunda sürdüm. Fakat yine aynı problem. 230W'luk bir güç kaynağım var. Biraz araştırdığımda güç kaynağındanda kaynaklanabilir diyorlardı. Ve sorunu hala çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Benim HD 5450 bir ekran kartım vardı ve 2 gün önce AMD R7 240 aldım. CS GO'da ilk testimi gerçekleştirmek için oyuna girdim ve botlara karşı 1600x900 çözünürlükte en düşük ayarlarda 70-120 arası bir FPS alıyordum. Bugün girdiğimde ise aynı çözünürlükte ve aynı ayarlarda 60 FPS'nin üstüne çıkmadığını gördüm. İşlemci sıcaklığı oyuna girdiğimde 85-95 arası gidip geliyordu. Sorunun işlemcide olduğunu farkettim. Fan temizliği ve termal macunda sürdüm. Fakat yine aynı problem. 230W'luk bir güç kaynağım var. Biraz araştırdığımda güç kaynağındanda kaynaklanabilir diyorlardı. Ve sorunu hala çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Isınma probleminiz hala devam ediyor mu? MSI Afterburner ile oyun için CPU, GPU ve RAM kullanımlarının resmini gönderin.

Arkadaşlar araba kazası geçirdim ve hafif yaralandım. Birazdan sorularınızı cevaplayacağım.

Isınma probleminiz hala devam ediyor mu? MSI Afterburner ile oyun için CPU, GPU ve RAM kullanımlarının resmini gönderin.

TECHNOPAT.jpg

İşlemcinizin modelini yazabilir misiniz?
Muhtemelen PSU beslemiyor.
İşlemcim intel core i3 M 350

%90 ihtimalle güç kaynağınız yetersiz kalıyor, ancak yine de HDTune indirin ve Health sekmesinden resim atın.
TECHNOPAT.png

Kaliteli fan ve termal macunu satın alıp, işlemciye monte edin. Sorununuz çözülecektir.

Edit: Şimdi farkettim. HD Tune olarak o sürümü değil de; http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_560_trial.exe bu sürümü kullanın. HDD bad sector ve healt taraması yapın. Bad sector taramasını özellikle yavaş tarama modunda yapın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı