İşlemci PIN'i yamuldu

Bütçe
1000

Çağrı122

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün işlemci almaya gittim Ryzen 5 5600 arkadaş takarken bir tane pinini yamulttu ve çalışmadı daha sonra pinini düzelttireceklerini söylediler sizce bu işlemci alınır mı? Veya alırken indirim vs yaptırmalı mıyim?

Merhaba bugün işlemci almaya gittim Ryzen 5 5600 arkadaş takarken bir tane pinini yamulttu ve çalışmadı daha sonra pinini düzelttireceklerini söylediler sizce bu işlemci alınır mı? Veya alırken indirim vs yaptırmalı mıyim?

Hocam uzak dur hiç bulaşma o pin düzelirken kırılabilir ya da kısa devre yapıp anakartı yakabilirsin zaten çalışmamış diyorlar iyice riskli iş çok ucuz değilse maceraya gerek yok temizini ara kafan rahat olsun.

Benim de pinlerim yamulmuştu, 0.5 kalem ile düzeltip çalıştırdım ve bir sorun yaşamadım. Eğer sadece yamulduysa bir bilgisayarcıya götürtüp yaptırabilirsin fakat kırıldıysa almanı tavsiye etmem.

Benim de pinlerim yamulmuştu, 0.5 kalem ile düzeltip çalıştırdım ve bir sorun yaşamadım. Eğer sadece yamulduysa bir bilgisayarcıya götürtüp yaptırabilirsin fakat kırıldıysa almanı tavsiye etmem.

Ya şu an almamış, anladığım kadarıyla. Almadıysa uzak dursun bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı