Emir Korkmaz Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar ufak bir sakarlık ile işlemcimin pinini yamulttum. Sizce bilgisayarcılara mı götürmeliyim yoksa garantiye mi yollayayım? (kullanıcı hatası olduğunu biliyorum)
Arkadaşlar ufak bir sakarlık ile işlemcimin pinini yamulttum. Sizce bilgisayarcılara mı götürmeliyim yoksa garantiye mi yollayayım? (kullanıcı hatası olduğunu biliyorum)
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 4 Haziran 2021 #11 Sıcak suda içebilirsiniz. (!) Garantisi varsa yollayın yoksa düzeltmeye çalışın, fakat fazla zorlamayın düzeltemiyorsanız güvenilir bir bilgisayarcıya götürün. Artı -1 Eksi
Sıcak suda içebilirsiniz. (!) Garantisi varsa yollayın yoksa düzeltmeye çalışın, fakat fazla zorlamayın düzeltemiyorsanız güvenilir bir bilgisayarcıya götürün.
Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.610 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 4 Haziran 2021 #12 0.5 kalemin ucuyla tek tek düzeltebilirsiniz. Artı 0 Eksi