Termal macunu değiştiriyordum MX-4'ü sürdüm sonra açtım PC'yi CPU sıcaklığına baktım boşta 47 gösterdi. Dedim fanı iyi takamadım fanı çıkardım sonra termal macunu yenilemek için siliyordum ve kenarlarına bulaştırdım sildim ıslak mendille. Kenarlarından pinleri yamultmadan böyle çalıştırsam bir şey olur mu?
Bi sorun gözükmüyor şuan. Daha fazla zorlayıp pinleri riske atmayın. Az bekleyip takabilirsiniz. Macunu az az sürün. Eğer varsa spatulası ile dağıtın ince katman halinde.
Bir sorun gözükmüyor şu an. Daha fazla zorlayıp pinleri riske atmayın. Az bekleyip takabilirsiniz. Macunu az az sürün. Eğer varsa spatulası ile dağıtın ince katman halinde.
Evet taktım ve çalıştı şu an normal ve boştaki sıcaklığı değiştirmeden önce 42 civarındaydı şu an 33 derece yükte ne olur bilmiyorum ama sürerken bir şey fark ettim spatulayla yayarken hemen kurumaya meyilli macun oysaki Teknobiyotik'ten aldım ve dikdörtgen paket şeklinde geldi karton kutuda orijinaldir umarım yükteki sıcaklığına şimdi Forza Horizon'da bakacağım tekrar sıcaklık değerini paylaşacağım.