İşlemci seçimi

Ryzen 5 1600 AF, Gigabyte B450M S2H, HP 8 GB 3200 MHz.
Dostum dar boğaz yapmadan çalışırmı annemi ikna ettim ve hem işlemciyi hemde anakartı alıcam (işlemci 15-9400) senin attığın linktende anakartı sepete ekledim alıcam yani ama bunları almamdan eminmisin tekrar söylüyorum darboğaz yapmadan beni zorlamadan açılmasını istiyorum direk takayım ve açayım bilgisayarı biraz boş yaptım kusura bakmayın teşekkür ederim

Gigabyte B450M S2H senin söylediğin işlemciye uygun değil. İ5 9400 alma. Ryzen 5 1600 AF daha iyi. Ryzen 5 1600 AF, B450M S2H, HP 8 GB RAM. DDR4 RAM varsa almana gerek yok. Darboğaz olması için ekran kartının işlemciye göre yüksek olması gerekir, ki 2060 Super kartına kadar rahatlıkla besler. Ayrıca sisteminin diğer özelliklerini belirt.

Gigabyte B450M S2H senin söylediğin işlemciye uygun değil. i5 9400 alma. Ryzen 5 1600 AF daha iyi. Ryzen 5 1600 AF, B450M S2H, HP 8 GB RAM. DDR4 RAM varsa almana gerek yok. Darboğaz olması için ekran kartının işlemciye göre yüksek olması gerekir, ki 2060 Super kartına kadar rahatlıkla besler. Ayrıca sisteminin diğer özelliklerini belirt.

Ne bilerteyim şimdi ben GTA 5 ve pung oynuyorum GTA 5'i oynuyorm ama arada kasıyor ama yine de oynayabiliyorum çok küçük droplar giriyor PUBG oynayamıyorum çatışma esnasında kasıyor senin dediğin işlemciyi alsam ve o anakartını alsam sıkıntı yaşar mıyım?

Gigabyte B450M S2H senin söylediğin işlemciye uygun değil. İ5 9400 alma. Ryzen 5 1600 AF daha iyi. Ryzen 5 1600 AF, B450M S2H, HP 8 GB RAM. DDR4 RAM varsa almana gerek yok. Darboğaz olması için ekran kartının işlemciye göre yüksek olması gerekir, ki 2060 Super kartına kadar rahatlıkla besler. Ayrıca sisteminin diğer özelliklerini belirt.
dostum ben bu işlemciyi almakta kararlıyım çünkü 1050 ti game test videolarını izledim pubgyi rahat oynuyor ama bana ne önerirsen ona bakabilirim
İşlemci ve Anakart veyahut bulunan parçaları belirt.
işlemci i5-3330
anakart ECS H61H2-M13 V2.0
EKRAN KARTI 1050 Tİ
6 GB RAM
64 bit

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    65,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 3.png
    3.png
    193,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Abicim ne 1050 Ti mış Allah Allah. O kart eski. O olmaz yani. Sen Ryzen 5 1600 AF, B450M S2H, 8 GB RAM bu sistem aşırı mantıklı.
dediklerin gerçekten mantıklı geldi sepete eklediğimde bile işlemci + ankart 1200 oldu yani benim alacağım sadece işlemciden bile çok düşük fiyatlı önerin için teşekkür ederim en son dediklerinin hepsini alayım dimi
R5 1600 AF + Gigabyte B450M S2H+ 8 GB DDR4 RAM bunları alıyorsun toplam 1500 -1700 arası tutcaktır ve GTA, PUBG kasmadan oynarsın.

Çok teşekkür ediyorum hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim peki RAM hangi markadan alayım 8 GB olsa bile fiyatlar değişiyor hangisinden alayım.

Çok teşekkür ediyorum hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim peki RAM hangi markadan alayım 8 GB olsa bile fiyatlar değişiyor hangisinden alayım.
Gell AMD özel ramler var biraz havalılar onları yada XPG ninkini alabilirsin ama 3200mhz olsun dikkat et

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı