Çözüldü İşlemci sıcaklığı 80 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarım boştayken 60 derece, tarayıcı açtığım zaman 75-80 derecelere kadar çıkabiliyor sıcaklığı. Fakat oyunlarda da aynı dereceleri alıyorum. Termal macun vs yeni değiştirdim. Çok kaliteli bir macun almadım ama ondan oluyor olabilir mi? Yine de sanmıyorum macun farkından ısının bu kadar artacağını ne yapmalıyım?

Merhaba. Bilgisayarım boştayken 60 derece, tarayıcı açtığım zaman 75-80 derecelere kadar çıkabiliyor sıcaklığı. Fakat oyunlarda da aynı dereceleri alıyorum. Termal macun vs yeni değiştirdim. Çok kaliteli bir macun almadım ama ondan oluyor olabilir mi? Yine de sanmıyorum macun farkından ısının bu kadar artacağını ne yapmalıyım?
Temizlik yapabilirsiniz tarayıcıyada çok sekme açmak oyun oynama etkisi yaratabilir isinabilir yani

Yine de bu sıcaklık değerleri yüksek değil mi?
Bana göre değil bendede aynı civarlarda seyrediyor normal hiç bir şey açık değilken 45 50 derece sekme açınca 60 65 oluyor zaten sekme açınca işlemci çalışmaya başlıyor bana göre normal değerler

Birde termal macun sürmeden öncede böyle miydi

Bana göre değil bende de aynı civarlarda seyrediyor normal hiçbir şey açık değilken 45 50 derece sekme açınca 60 65 oluyor zaten sekme açınca işlemci çalışmaya başlıyor bana göre normal değerler.

Teşekkür ederim. Başkaları da fikirlerini yazarsa sevinirim bilgisayarım yıpransın istemiyorum çok zor aldım:'))

Macundan öncesi ve sonrası arasında pek bir fark yok hemen hemen aynı değerler.

Termal macunu yeni değiştirdiysen bu değer fazla. Stok fan ısındırır kabul ama, tarayıcı açarken bile 80'i görüyorsa macunu yanlış sürmüş olabilirsin, fan oturmamış olabilir.

Fanın bir tırnağında bir sorun var sanırım bir kısmı kırık gibi fakat geldiğinden beri ben hiç açmamıştım ilk defa açtım ve hiç zarar vermemeye özen gösterdim. Yine de en son gayet sağlam bir şekilde oturmuştu ama yine de sebebi bu olabilir mi?

Fanın bir tırnağında bir sorun var sanırım bir kısmı kırık gibi fakat geldiğinden beri ben hiç açmamıştım ilk defa açtım ve hiç zarar vermemeye özen gösterdim. Yine de en son gayet sağlam bir şekilde oturmuştu ama yine de sebebi bu olabilir mi?
Evet olabilir. İyi oturmazsa sıcaklık artar normaldir. Bütçen varsa kule tipi soğutucuya geçmen daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı