İşlemci sıvı soğutma ile boşta 50 derecede

Haklısınız ama bu bilgi kirliliğini yaratanlar yüzünden kafamız karışıyor doğal olarak.
Tabiki sizlerde haklısınız. Sonuçta elektronik parçaların fiyatları şu durumdayken insanlar mallarını uzun süre sorunsuz kullanmayı tercih ediyor. Ancak tehlike çanları çalmadığı sürece herhangi bir paniğe kapılmanıza gerek yok. :) Günümüzde işlemciler artık +90-95 derecelere gelmediği sürece bir problem çıkartmıyorlar.

Takılacak yer olsa alacağım ya valla normal kullanırken 50 derece oluyor macun eskidiğinden dolayı, üşeniyorum macun yenilemeyi :)
Hangi macunu kulanıyordunuz siz

ASUS AI SUITE 3

Hocam bunu indirecem değilmi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    60,8 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Evet hocam onu indireceksin. Ben üstünde hazır geleni kullandım ve 1 yıl oldu. Değiştireceğim bende daha araştırmadım son çıkan macunları
sizce armory create mi bumu ikiside aynı işe yarıyor galiba.

Evet hocam onu indireceksin. Ben üstünde hazır geleni kullandım ve 1 yıl oldu. Değiştireceğim bende daha araştırmadım son çıkan macunları
Kurdum şuandaada ayar olarak ne yapayım full speed mi?

Ve normalde soğutucu 1700 rpm burda max hızı 1400 gözüküyor nedddeden acaba?

Son düzenleme:
Fan hızı ayrı, pompa hızı ayrı. İnternetten örnek ayarlara bakabilirsin. Full speed yapma, 40 derece üstüne çıkınca %60 çalışsın, 60 derece üzerine çıkarsa %80 vb. ayar yapabilirsin.
Burda sadece 2 rpm şeyi var ss attım hangisi pompa hangisi sıvı soğutmanın fanı
Bişey daha var chasis fan diye bişey var saniyede bir 200 300 rpme düşüp geri 1400 1500 çıkıyor ama aaralıksız sıkıntı olabilirmi

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    230,2 KB · Görüntüleme: 95

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı