Çözüldü İşlemci sökülüp takıldıktan sonra görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zendiamond

Femtopat
Daha fazla  
RAM
DDR4 32GB Corsair 3600Mhz CL16
Ekran kartı
MSI Nvidia Ge Force 3060 12GB
Anakart
ASUS Prime B550M-K
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Arkadaşlar acil yardım, yeni bir işlemci aldım salı günü gelecek o yüzden hali hazırdaki işlemciyi ilana koydum satmak için ben işlemciyi söktüm müşteri geri takıp test etmek isteyince işlemciyi taktığımızda ekran gelmiyor. Kule tipi soğutucu kullanıyorum çıkardığımda direk işlemciyle birlikte çıktı.
Anakarta zarar mı verdik işlemci düzgünce takılı pinleri falan da yamuk değil acil yardım eder misiniz?
BIOS pilini de çıkardım her şeyi denedim ama olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam sorun varsa kuvvetle ihtimal işlemcide olur çünkü AMD işlemcilerde pinler işlemcidedir Intel'de ise anakartta oluyor.

Bir de her yönden takamayacağınızı biliyorsunuz değil mi? İşlemcinin üzerinde bir üçgen olur o üçgen anakarttaki üçgene denk getirmeniz gerekir.

Gerçi bilgisayarcı demişsiniz atladım orayı.
Hocam o zaman yeni işlemci gelince anlayacağız teşekkürler yinede

Geçmiş olsun tekrardan umarım sorunsuz atlatırsınız sonucu paylaşırsanız sevinirim.

Yok hocam sorun varsa kuvvetle ihtimal işlemcide olur çünkü AMD işlemcilerde pinler işlemcidedir Intel'de ise anakartta oluyor.

Bir de her yönden takamayacağınızı biliyorsunuz değil mi? İşlemcinin üzerinde bir üçgen olur o üçgen anakarttaki üçgene denk getirmeniz gerekir.

Gerçi bilgisayarcı demişsiniz atladım orayı.

Anakart soketi bozulmus anakart siparisi verdim mecburen :(

Anakart soketi bozulmus anakart siparisi verdim mecburen :(

Allah Allah onu nasıl başardınız hocam ya :D geçmiş olsun tekrardan sanırım sizin için daha iyi oldu işlemciyi verebildiniz mi arkadaşa?

Hayırlısı olsun, zaman bulursam uğrarım davetiniz için sağ olun. 😇

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı