İşlemci soğutucu alacağım fakat kurulumunu bilmiyorum, nasıl kurmalıyım?

dopeboy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bir-iki gün önce foruma konu açmıştım işlemci soğutucu önerisiyle ilgili. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim fakat bundan bir tık daha önemli bir konu var.

Ben soğutucunun nasıl takılacağını hiç bilmiyorum ve YouTube'dan da baktığımda hayli karışık duruyor.

Ben ekran kartımı takarken bile 100 tane video izleyip tedirginlikle takan hatta sonrasında bir cahillikle aldığım yere gidip bunun fanları dönmüyor sorun mu var diyen bir insanım :) .

Tabii yeni ekran kartlarının 50-60 derece olduğunda fanlarının döndüğünü bilmiyordum. Bu montaj konularına o kadar uzak birisiyim.

Bu yüzden işlemci soğutucuyu aldığımda nasıl yapmalıyım hiçbir fikrim yok.

Çevremdeki bilgisayarcılara da zerre güvenmiyorum.

Hepsi baştan savma iş yapan, birbirlerini düdükleyen insanlar.

Bana fikir verebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinin ayarına güven. Korkacak bir şey yok, ölüm değil, sakin kalıp özgüvenini yükselt. Kendinden emin olarak, güncel ve kaliteli bir içerikten adım adım ne yolu izleyeceğini öğrenerek her şeyi uygula.

Yapamam diyorsan, tanıdık birisini bul. Bir büyüğünden destek de alabilirsin yaşın küçük ise dostum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı