Merhabalar şu an elimde Ryzen 5 3500X işlemci bulunuyor stok soğutucusu güzel iş yapıyor mu hiç kontrol etmedim ama bunun için RGB'li bir işlemci soğutucu almak istiyorum bütçem maksimum 500 TL.
Ayrıca bir sorum daha var. Kasam Thermaltake versa J23 kasanın üst kısmında toz filtresi var. Oraya ben 2 tane daha fan takabilir miyim? Bunun içinde ayrıca bir öneride bulunabilir misiniz? Daha önce hiç takmadım nasıl takılır hiçbir bilgim de yok rastgele çift fan alsam oraya sığar mı onu nereden bileceğim?
En ucuz Deep Cool Gammaxx L240 V2 Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool Gammaxx L240 V2 Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 1.848,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Üste 120 veya 140MM olacak şekilde iki fan takabiliyorsun. Onlar için bütçen ne? Onlar da mı RGB olmalı? Spoiler vereyim, onları da RGB istersen işlemci soğutucusundan ayrı olarak onlara da iyi para gözden çıkarman, artı olarak da hub alman lazım çünkü piyasadaki fanlar ARGB senin kasan RGB.
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cooler Master MasterAir MA410P RGB MAP-T4PN-220PC-R1 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Deep Cool Gammaxx L240 V2 Sıvı Soğutma fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool Gammaxx L240 V2 Sıvı Soğutma özelliklerini incele, 1.848,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere ID Cooling SE-207 incelemesini yapacağım. Ürünü kullananlar vardır illa ki ancak incelemesini Türkiye'de ilk yapan ben olacağım sanırım. 10-15 forum gezdim ve Youtube'a baktım bu soğutucuya kimse inceleme yapmamış. Ruslar incelemesini yapmasa neredeyse Dünya'da...