İşlemci Soğutucusu Değişiminden Sonra Bilgisayar Açılmıyor

Soğutucuyu oturtamamak 2 saniyelik açılma kapanma sorunu oluşturur mu ki o kadar kısa sürede işlemcinin ısınıp kapanması gibi bir durum değil bence bu
bir kaç saniyelik diyor arkadaşta
 
Benim işlemcim pc yi açar açmaz alev topu oluyordu dokundum hatta elimde yanık bile oluşmuştu.Ben sorunun soğutucuyu tam takamadığı için olduğunu düşünüyorum aynı sorunu bende yaşadım çünkü.Farklı bir problemde olabilir.
 
Bende stok fanı çıkarıp yeni fan taktım. Yalnız bende fan sorunsuz çalışıyordu ama görüntü gelmiyordu hiç. Aynı sorunla karşılaşınca bende bu başliga girip çözümlere baktım.
Anakarttaki jumper i çıkarip tekrar takınca pc açıldı. Benim gibi sorun yaşayıp bu başlığı bulanlara yardimci olur belki.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı