İşlemcimi değiştirdim, termal macun sürüp üstüne soğutucuyu koydum fakat vidaları sıkarken tak diye bir ses geldi. Bilgisayar şu an sorunsuz çalışıyor acaba bir parçaya zarar gelmiş midir?
Tekrar çıkarttığında anlarsın. Çatlatmış olabilirsin çıkartırken kırma ihtimalin var anakartı ya da fan ayağını dikkat edersen görürsün.
Tekrar çıkarttığında anlarsın. Çatlatmış olabilirsin çıkartırken kırma ihtimalin var anakartı ya da fan ayağını dikkat edersen görürsün.
geçenlerde arkadaşımın ekran kartını söküp macun değiştirdik daha öncesinde bilgisayarcıya yaptırmış. o da vidayı sıkarken plastiği çatlatmış ama vidası tutmuş. biz sökünce ses bile gelmeden elimizde kaldı. Ondan dolayı dedim. Umarım yoktur sende öyle bir şeyİşlemci zarar görmüş olsa çalışır mıydı?
Veya anakart çatladıysa çok büyük sorun teşkil eder mi?
Anakarta baktım biraz ama görünürde bir çatlak yok şimdi sen öyle deyince biraz stres oldum kesin bir parçaya zarar gelmiştir gibi dedin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.