İşlemci soğutucusunu takarken ses gelmesi problem yaratmış mıdır?

Quante

Centipat
Daha fazla  
İşlemcimi değiştirdim, termal macun sürüp üstüne soğutucuyu koydum fakat vidaları sıkarken tak diye bir ses geldi. Bilgisayar şu an sorunsuz çalışıyor acaba bir parçaya zarar gelmiş midir?

İşlemcimi değiştirdim, termal macun sürüp üstüne soğutucuyu koydum fakat vidaları sıkarken tak diye bir ses geldi. Bilgisayar şu an sorunsuz çalışıyor acaba bir parçaya zarar gelmiş midir?

İşlemcin Intel SE vidasızsa yani o sesin gelmesi normal galiba çıt sesi gelmeden tam oturmuyor sanırım.

Tekrar çıkarttığında anlarsın. Çatlatmış olabilirsin çıkartırken kırma ihtimalin var anakartı yada fan ayağını dikkat edersen görürsün

Tekrar çıkarttığında anlarsın. Çatlatmış olabilirsin çıkartırken kırma ihtimalin var anakartı ya da fan ayağını dikkat edersen görürsün.

İşlemci zarar görmüş olsa çalışır mıydı?
Veya anakart çatladıysa çok büyük sorun teşkil eder mi?

Tekrar çıkarttığında anlarsın. Çatlatmış olabilirsin çıkartırken kırma ihtimalin var anakartı ya da fan ayağını dikkat edersen görürsün.

Anakarta baktım biraz ama görünürde bir çatlak yok şimdi sen öyle deyince biraz stres oldum kesin bir parçaya zarar gelmiştir gibi dedin.

İşlemci zarar görmüş olsa çalışır mıydı?
Veya anakart çatladıysa çok büyük sorun teşkil eder mi?

Anakarta baktım biraz ama görünürde bir çatlak yok şimdi sen öyle deyince biraz stres oldum kesin bir parçaya zarar gelmiştir gibi dedin.
geçenlerde arkadaşımın ekran kartını söküp macun değiştirdik daha öncesinde bilgisayarcıya yaptırmış. o da vidayı sıkarken plastiği çatlatmış ama vidası tutmuş. biz sökünce ses bile gelmeden elimizde kaldı. Ondan dolayı dedim. Umarım yoktur sende öyle bir şey

Technopat Haberler

Geri
Yukarı