Aynısından bulmasan da olur. Farklı bir fan da alabilirsin Anakartına uygun. Gidip temiz bir 2. el bile alabilirsin eski PC satan bir yerden. Ya da internetten de ucuza alabilirsin.Yeni aldığım işlemci fanının anakarta takılan yeri kırıldı. Aynısından nereden alabilirim? Anakartım LGA 775.
Eki Görüntüle 404151
Sıkıntı ayaklarda değil o yuvarlak şeyin üst kısmı kırıldı yeni fan değil bunun aynısından lazımAynısından bulmasan da olur. Farklı bir fan da alabilirsin Anakartına uygun. Gidip temiz bir 2. el bile alabilirsin eski PC satan bir yerden. Ya da internetten de ucuza alabilirsin.
Bu plastik ayakları ben hiç sevmiyorum. Hele şu örnekteki ayakları olanlar insanı delirten cinsten.
Bu arada İşlemci üzerindeki macunu o kadar yayma. Umarın Anakart kısmına sızmamıştır macun.![]()
Lga 775 Pin Işlemci Fanı Ayağı Tırnağı 4 Lü Takım - GittiGidiyor
lga 775 pin işlemci fanı ayağı tırnağı 4 lü takım en uygun fiyatı, diğer kasa fanları modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!urun.gittigidiyor.com
Termal macunu düzgün taşırmadan sürmüştüm fanı takarken yayılmış birde yeni fan istemiyorum bana o yuvarlak parçadan lazım nereden bulabilirim?Ne yaptın kardeşim, o nasıl bir termal macun sürme şekli. Pc bozulmamıştır inşallah.
Termal macun hiçbir yere taşmadan sürülmelidir ince bir katman şeklinde. Sen sıvamışsın bildiğin , bu yaptığın sıcaklığı düşürmek yerine arttırabilir. Dua et işlemci pin yerine gelmesin.
İnternetten 20 30 tl gibi bir fiyata yeni fan alabilirsin bu arada.
Hayır o halka gibi şey in üst tarafı kırıldı tırnaklarda sıkıntı yok.Kırılmamış, tırnaklarından çıkmış izlenimine kapıldım ben. Tırnakları her taraftan eşit bastırarak yerine oturtabilirsiniz diye düşünüyorum, resimden yanlış algılamış da olabilirim.
Sorun anakart 'da değil işlemci soğutucusunun o takılan yerinde onun aynısını nereden bulabilirim?Bozuk anakartın aparatı işe yarar.
Termal macunu düzgün taşırmadan sürmüştüm
Fanın takması oldukça zahmetliydi takarken sağ sola çevirmem gerekti yoksa yeteri kadar sürmüştüm ama önemli olan macun değil o siyah halka onu nereden bulabilirim?Süreceğin bezelye tanesi kadar bir şey. Çok ama çok fazla macun sürmüşsün ve dışarı taşmış.
Soğutucuyu taktıktan sonra etrafa taşıyorsa fazla sürdüğün anlamına gelir.
Macunu işlemci yüzeyine kalın şekilde sürerseniz soğutma performansı düşük olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.