onu nereden bulabilirim?
Onu tek olarak bulabileceğini pek sanmıyorum.
onu nereden bulabilirim?
Yinede teşekkür ederimOnu tek olarak bulabileceğini pek sanmıyorum.
Aldığınız soğutucunun marka ve modelini belirtir misiniz?
Ayaklarda olmadığını anladım evet örnek olarak onu verdim. Dediğim gibi en azından bilgisayarını kullanabilmen için ucuz idareten bir fan alıp kullanabilirsin o parçayı bulana kadar. O parçayı da sadece 2. el satan bir yerden bulabilirsin. O da şansına artık. Bu yüzden ben metal oturtmalı fanları tercih ediyorum. Plastik olanlar artık bana kullanması sıkıntılı ve itici geliyor.Sıkıntı ayaklarda değil o yuvarlak şeyin üst kısmı kırıldı yeni fan değil bunun aynısından lazım
Elimde fan var ama o da çok işimi görmüyor 90 dereceleri gördüğüm bile oluyor sadece internette gezinirken.Ayaklarda olmadığını anladım evet örnek olarak onu verdim. Dediğim gibi en azından bilgisayarını kullanabilmen için ucuz idareten bir fan alıp kullanabilirsin o parçayı bulana kadar. O parçayı da sadece 2. el satan bir yerden bulabilirsin. O da şansına artık. Bu yüzden ben metal oturtmalı fanları tercih ediyorum. Plastik olanlar artık bana kullanması sıkıntılı ve itici geliyor.
Ne kadar teşekkür etsem az saatlerce araştırdım ama bulamamıştım gerçekten teşekkür ederim hayatımı kurtarmış kadar oldun.Senin istediğin CPU soğutucu baraketi sanırım. Gördüğüm kadarı ile üsttarafı yukarı doğru kırılmış.
AliExpress'den satın alabilirsin sana örnek olarak linkini atayım. Türkiyede baktım internette bulamadım kapsamlı bir araştırma yapmadım.
Link: Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Yorumumu beğenebilirsinNe kadar teşekkür etsem az saatlerce araştırdım ama bulamamıştım gerçekten teşekkür ederim hayatımı kurtarmış kadar oldun.
Buna benzer birçok şey maalesef Türkiye'de bulunmuyor. Bu site gerçekten iyi ama ben de güvenip bir şey alamıyorum.Senin istediğin CPU soğutucu baraketi sanırım. Gördüğüm kadarı ile üsttarafı yukarı doğru kırılmış.
AliExpress'den satın alabilirsin sana örnek olarak linkini atayım. Türkiyede baktım internette bulamadım kapsamlı bir araştırma yapmadım.
Link: Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.