P
pusat57
Ziyaretçi
Bu şekilde olması lazım. Egsoz fanı'na üflemesi lazım.
Onu bende biliyorum sorunum montajın nasıl yapılacağı ve tekrar macunlamam gerekip gerekmediğiBu şekilde olması lazım. Egsoz fanı'na üflemesi lazım.
Galiba ana kart'ı sökmen gerikicek. Ve soğutucu'yu çıkardığın zaman termal macun bozulabilir. Yeniden sürmeni öneririm. Eğer götürebilirsen VATAN PC'ye götür düzgün yapsınlar işlerini.Onu bende biliyorum sorunum montajın nasıl yapılacağı ve tekrar macunlamam gerekip gerekmediği![]()
Bir daha Vatan'ın teknik servisine gitmeyi düşünmüyorum başıma çok şey geldi uzun uzun yazmayayımGaliba ana kart'ı sökmen gerikicek. Ve soğutucu'yu çıkardığın zaman termal macun bozulabilir. Yeniden sürmeni öneririm. Eğer götürebilirsen VATAN PC'ye götür düzgün yapsınlar işlerini.![]()
Anakartı sökmem zor aşağı baksa iyi olur belki anakartı sökmem gerekmez.AMD işlemci de fan, yukarı yada aşağı bakar diye biliyorum. Belki de bu durum Hyper Evo 212 ile alakalıdır zira montaj esnasında bende yapamamıştım yan bakması için.
Bende yazmak istemiyorum. İşlemci termal macunu sürmeyi unutmalarından CPU ERROR hatasına kadar bir sürü sorunla karşılaştım.Bir daha Vatan'ın teknik servisine gitmeyi düşünmüyorum başıma çok şey geldi uzun uzun yazmayayım![]()
İşte bende onu demek istedim aslında. Tabiki ekran kartı'na üflemesi iyi olmaz. Bence böyle bir işe kalkışmışken resmini paylaştığım kasadaki gibi olsa daha iyi olur.Kardeşim, illa egzoza üfleyecek diye bir şey yok. Ekran kartına üflemesi iyi değil. Dediğim gibi, sadece fanı çıkart ve bloğun öteki tarafına tak. Yani havayı yukarı versin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.