İşlemci sürekli %100 kullanılıyor

Yer
Muğla-Ortaca
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yukarıda belirtiğim gibi işlemcim sürekli %100 gözüküyor. Bunun üzerine bilgisayarı sıfırladım ama hala %100 gözüküyor bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Bir de hangi program açıksa o üste geçip çok kullanıyor yazıyor.

Ekran Görüntüsü (1).png

Aynı sorunu geçenlerde ben yaşadım. Güç seçeneklerini kontrol et bende bilgisayar sürekli Nihai Performans da çalışıyordu muhtemelen virüs var cihazında bir kaç deneme yaptıkdan sonra sorunum geçici olarak düzelmişti fakat sonra tekrar devam edince format attım muhtemelen format attığın disk haricinde diğer disklerin de sıkıntı olabilir diğer diskleri çıkarıp format at o şekilde kontrol et eğer sorunun çözülmüş ise diğer disklerinden birini sıfırlaman lazım maalesef

Yukarıda belirtiğim gibi işlemcim sürekli %100 gözüküyor. Bunun üzerine bilgisayarı sıfırladım ama hala %100 gözüküyor bilen biri varsa yardım edebilir mi?
Bir de hangi program açıksa o üste geçip çok kullanıyor yazıyor.

Eki Görüntüle 578071
yüksek ihtimal trojen virüsü girmiş, birisi senin işlemini madencilik için kullanıyor. Derhal sağlam bir format attır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı