@Shimada Sensei aynı soruya cevap arıyorum. 112W Ryzen5 2600X için fazla değil mi?@Shimada Sensei Termal macun değiştererek bu sıcaklıkları düşürebilir miyim?
Ve 112W biraz fazla değil mi?
Voltaj'dan ziyade watt benim sıkıntım. AMD 95Watt yazmış ama testte 112Watt oldu.Bilemiyorum dostlar70 TL seni zorlamayacaksa alabilirsin. MasterGel Maker daha iyi diye biliyorum.
Voltajı elle 1.23V'a ayarlarsan büyük ihtimalle hem sıcaklık hem güç tüketimi düşer. Bunun yanında maalesef maks. turbo frekansı da düşecektir.
Böyle şeyler olabilir. Üç aşağı beş yukarı oynayabilir o değer. Dediğim gibi voltajı düşürürsen watt'da düşer. Çok takılmamak lazım.Voltaj'dan ziyade watt benim sıkıntım. AMD 95Watt yazmış ama testte 112Watt oldu.
Teşekkürler @Shimada Sensei reiz <3. Kendine iyi bak.Böyle şeyler olabilir. Üç aşağı beş yukarı oynayabilir o değer. Dediğim gibi voltajı düşürürsen watt'da düşer. Çok takılmamak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.