İşlemci tray ile Turbo Boost arasındaki fark nedir ve hangisi tercih edilir?

Hocam benim anakart 10 ve 11 nesilleri destekliyor.

Şu anki işlemcin ne? 10100'den bile 11400'e geçmek pek mantıklı değil bence.

Dediğim gibi fani yok elinizde soğutucu yoksa kullanamazsınız ayrıca bu düz modeli gereksiz pahalı ekran kartınız varsa F modelini alın.

Anakart değişip daha yeni bir islemci alın bence değiştirdiğinize değsin pek bir fark olmayacaktır belki i7 alabilirsiniz.

Hocam ekran kartı RTX 2060 yani ona göre işlemci seçtim i7 fazla gelmez mi?

Anakart değişip daha yeni bir islemci alın bence değiştirdiğinize değsin pek bir fark olmayacaktır belki i7 alabilirsiniz.

i5 11400F ile darboğaz testinde %0 ama i7 11700F de darboğaz %15 civarı yani fazla geliyor ekran kartıma göre.

Hocam ekran kartı RTX 2060 yani ona göre işlemci seçtim i7 fazla gelmez mi?

i5 11400F ile darboğaz testinde %0 ama i7 11700F de darboğaz %15 civarı yani fazla geliyor ekran kartıma göre.
Ekran kartı darbogazi olmuyor islemcin zayıfsa olur darbogaz mesela laptoplarda da işlemler hep yüksek olur ekran kartına göre almışken eğer anakartini yükseltmeyi dusunmuyorsan i7 alabilirsin ilerde anamart değişirim diyorsan alabilirsin 11400f

Ekran kartı darbogazi olmuyor islemcin zayıfsa olur darbogaz mesela laptoplarda da işlemler hep yüksek olur ekran kartına göre almışken eğer anakartini yükseltmeyi dusunmuyorsan i7 alabilirsin ileride anamart değişirim diyorsan alabilirsin 11400F.

Hocam neden anakart değişmem gerektiğini açıklar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı