Seri numarası garanti durumu için falan.Dostlar bu örnek resimdeki işaretli yerlerdeki yazan kod nedir ne işe yarar? Ayrıca herkesin bilmemesi gereken bir şey mi? İşlemcimin fotoğrafını bir arkadaşıma atacağım için soruyorum.
Seri numarası garanti durumu için falan.
Batch parti numarası, diğeri aymı parti içinde ki seri numarası.
Önemli bir şey değil hocam.Peki önemli bir şey mi herkesin eline geçmemesi gereken bir şey mi?
Soldaki parti numarası. Sağdaki parçalı seri numarası. Seri numarasının son 3-5 hanesini gösteriyor. Parti numarası şöyle bir şey; herhangi bir ürün banttan çıkarken parti numarası basılıyor. Sallıyorum 1 ay sonra üretilecek ürün ile 1 ay önce üretilen ürünün parti numarası farklı oluyor. Eğer X parti numaralı ürünlerden kullanıcılar tarafından sürekli şikayet geldiğinde şirket o ürünleri araştırıp, gerekirse piyasadan toplatıyor ve ellerinde varsa piyasaya sürmüyorlar. En azından marketteki gıdalarda böyle yapılıyor. İşlemciler içinde geçerlidir diye düşünüyorum. Yani önemsiz bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.