İşlemci üzerindeki sıvı metal mi?

• Konuyu başlatan ayz10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 871
Hocam ben temizliyorum artık. Gördüğünüz üzere artık ben de %99 eminim neredeyse sıvı metal olduğundan. Hocam bir de bloklara bakınca sağdaki kare ekran kartınınki bildiğimiz bakır. Soldaki kare ise işlemcinin üzerine oturacak blok o ise daha koyu renkli gördüğünüz üzere. Hocalarım bir de termal pad uyguluyorum şu anda termalright heilos.

@orb1i @miçobaba Hocalarım çok sağolun ilgilendiğiniz için. Bazı arkadaşlar gibi naptınız naptınız diyip de cevap vermemezlik yapmadığınız için de ayrıca sağolun.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    245,8 KB · Görüntüleme: 28
  • image.jpg
    image.jpg
    137,2 KB · Görüntüleme: 24
  • image.jpg
    image.jpg
    252,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Hocam ben temizliyorum artık. Gördüğünüz üzere artık ben de %99 eminim neredeyse sıvı metal olduğundan. Hocam bir de bloklara bakınca sağdaki kare ekran kartınınki bildiğimiz bakır. Soldaki kare ise işlemcinin üzerine oturacak blok o ise daha koyu renkli gördüğünüz üzere. Hocalarım bir de termal pad uyguluyorum şu anda termalright heilos.

@orb1i @miçobaba hocalarım çok sağ olun ilgilendiğiniz için. Bazı arkadaşlar gibi ne yaptınız ne yaptınız deyip de cevap vermemezlik yapmadığınız için de ayrıca sağ olun.

Ben teşekkür ederim hocam dediğim gibi laptoptan anlayan birisi değilim sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı