Epic Games'ten Batman Arkham Knight indirdim. Oyunda çok felaket droplar yiyorum eski işlemcim darboğaz yapıyordu ondan kaynaklandığını düşünüyordum. Phenom X4 955 aldım. Hiçbir oyunda darboğaz yaşamıyorum ama şu oyunda özellikle aniden kamerayı çevirince ekran kartı işlemci kullanımı düşüyor. 2 saniye kadar donup kalıyor sonra kendime geliyor. Resimde gördüğünüz gibi bir yere sabit bakınca herhangi bir donma olmuyor ve sadece bu oyunda yapıyor.
Değerlerde sıkıntı bulunmuyor. RAM tarafında bir tık eksiğiniz var ondan kaynaklı olabilir. Onun dışında oyun yanlış hatırlamıyorsam çok sıkıntılı bir oyun optimizasyon bakımından.
Değerlerde sıkıntı bulunmuyor. RAM tarafında bir tık eksiğiniz var ondan kaynaklı olabilir. Onun dışında oyun yanlış hatırlamıyorsam çok sıkıntılı bir oyun optimizasyon bakımından.
6 GB istese bile 6 GB yeterli bir RAM miktarı değil günümüz için maalesef. Kaldı ki minimum istediğini söylüyorsunuz. Oyunun optimizasyonu da hatırladığım kadarıyla sıkıntılı olduğu için temel sebebin oyundan olduğunu düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
6 GB istese bile 6 GB yeterli bir RAM miktarı değil günümüz için maalesef. Kaldı ki minimum istediğini söylüyorsunuz. Oyunun optimizasyonu da hatırladığım kadarıyla sıkıntılı olduğu için temel sebebin oyundan olduğunu düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.