Çözüldü İşlemci ve RAM MHz farklılığı sıkıntı yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nadej

Femtopat
Daha fazla  
RAM
F4-3000C16D-16GSXWB
SSD veya HDD modeli
ssd: BK-LTC10Z240GG8 hdd: WD10EZEX
Ekran kartı
1650 super gaming x msi
Anakart
msi A320M-A pro
İşlemci
A5 2600x
Merhaba sistem özelliklerim aşağıda ki ya da yukarıdaki gibidir.
Şimdir sorum şu yönde işlemci 2933 MHz destekliyor anakartım 3200 MHz destekliyor RAM'in biri arızalandı ve yeni bir RAM alacağım yüksek ihtimallede bu RAM'i.
Şimdi aldığım RAM 3200 MHz olduğu için anakartım ve işlemci destekler mi desteklerse bana ne kadar MHz sunar ve darboğaz vb bir sıkıntı yaşatır mı acaba?

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartın destekliyorsa sorun olmadan çalışır. O 2933 MHz'in olayı başka, kafa karışıklığına gerek olmadığından ne sen sor ne ben söyleyeyim. Dediğim gibi anakart 3200 çalıştırırım diyorsa sorun olmadan çalışır.
Anakartın destekliyorsa sorun olmadan çalışır. O 2933 MHz'in olayı başka, kafa karışıklığına gerek olmadığından ne sen sor ne ben söyleyeyim. Dediğim gibi anakart 3200 çalıştırırım diyorsa sorun olmadan çalışır.

Çözüm
Merhaba sistem özelliklerim aşağıda ki ya da yukarıdaki gibidir.
Şimdir sorum şu yönde işlemci 2933 MHz destekliyor anakartım 3200 MHz destekliyor RAM'in biri arızalandı ve yeni bir RAM alacağım yüksek ihtimallede bu RAM'i.
Şimdi aldığım RAM 3200 MHz olduğu için anakartım ve işlemci destekler mi desteklerse bana ne kadar MHz sunar ve darboğaz vb bir sıkıntı yaşatır mı acaba?

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Yeni alacağınız RAM da 300MHz ile çalışacak. Başka bir sorun olmayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı