emre demirkaynak
Kilopat
Anakartın 1.1 Volt verdiği işlemciyi kademeli olarak düşürdüm, 0.975 Volt'ta sabitledim. Bilgisayar çok daha stabil ve oyunlarda daha az ısınma ve drop olmaya başladı. 200 MHz kırpıyordu oyunlarda ısı yükselmesin diye dokunmuyordum. Anakarttan ayarlayıp kırpmayı engelledim. 2 hafta kadar bu şekilde kullandım. Gayet memmundum. Kaza eseri işlemciye delid yapayım derken bozup başka işlemci aldım.
Son birkaç gündür ekran aniden kararma ve geri gelme çok nadirde olsa donup kalma olayıyla karşı karşıyayım. Yükte veya boşta hiç fark etmiyor. Hiçbir sorun yokken oluyor bu şekilde. Isı değerleri de normal. Size sormak istediğim bu voltaj olayının uzun vadede bir zarar veriyor mu? Yükte çok stabildi ilk zamanlar hiçbir sıkıntı yoktu. Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum. İşlemcim i7 3770.
Son birkaç gündür ekran aniden kararma ve geri gelme çok nadirde olsa donup kalma olayıyla karşı karşıyayım. Yükte veya boşta hiç fark etmiyor. Hiçbir sorun yokken oluyor bu şekilde. Isı değerleri de normal. Size sormak istediğim bu voltaj olayının uzun vadede bir zarar veriyor mu? Yükte çok stabildi ilk zamanlar hiçbir sıkıntı yoktu. Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum. İşlemcim i7 3770.