Letgo'da bir ilan gördüm. Photoshop yaparken Ryzen 3 işlemcisinin yandığını sonrasında yeni işlemci aldığını söyledi. Almayı düşünüyorum fakat diğer parçalar zarar görmüş müdür bilemiyorum bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
Letgo'da bir ilan gördüm. Photoshop yaparken Ryzen 3 işlemcisinin yandığını sonrasında yeni işlemci aldığını söyledi. Almayı düşünüyorum fakat diğer parçalar zarar görmüş müdür bilemiyorum bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
Hepinize teşekkürler hocalarım. O zaman aklımdaki diğer sistemi sorayım. Bu sistem nasıldır sizce? Her yerde duyuyorum stok fan Ryzen 5 5600e gerçekten yetmiyor mu?
Ekstra fan almak olmazsa olmaz mıdır? Link
Yalan. Photoshopla işlemciyi yakamazsın. Belli bir sıcaklığa ulaşınca sistem kendini kapatır.
muhtemelen fanı tam oturtmadan strese soktu işlemciyi ya da seni kekliyor.
Yalan. Photoshop'la işlemciyi yakamazsın. Belli bir sıcaklığa ulaşınca sistem kendini kapatır.
Muhtemelen fanı tam oturtmadan strese soktu işlemciyi ya da seni kekliyor.