whiterock7 Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Letgo'da bir ilan gördüm. Photoshop yaparken Ryzen 3 işlemcisinin yandığını sonrasında yeni işlemci aldığını söyledi. Almayı düşünüyorum fakat diğer parçalar zarar görmüş müdür bilemiyorum bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
Letgo'da bir ilan gördüm. Photoshop yaparken Ryzen 3 işlemcisinin yandığını sonrasında yeni işlemci aldığını söyledi. Almayı düşünüyorum fakat diğer parçalar zarar görmüş müdür bilemiyorum bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 12 Temmuz 2023 #11 whiterock7 dedi: Teşekkürler hocam. Yukarıya bir sistem linki bıraktım sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Sistem olarak güzel fakat fiyat konusunda bir şey diyemem. Ürünlerin Türkiye fiyatlarıhakkında bilgim yok. Artı 0 Eksi
whiterock7 dedi: Teşekkürler hocam. Yukarıya bir sistem linki bıraktım sizce iyi mi? Genişletmek için tıkla... Sistem olarak güzel fakat fiyat konusunda bir şey diyemem. Ürünlerin Türkiye fiyatlarıhakkında bilgim yok.
KS KS whiterock7 Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #12 buyuksel dedi: Sistem olarak güzel fakat fiyat konusunda bir şey diyemem. Ürünlerin Türkiye fiyatlarıhakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sadece 10.000 TL hocam indirimde olmasına rağmen. YouTube kanalları indirimli sistem atar diye bekliyorum. Yanıtınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
buyuksel dedi: Sistem olarak güzel fakat fiyat konusunda bir şey diyemem. Ürünlerin Türkiye fiyatlarıhakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sadece 10.000 TL hocam indirimde olmasına rağmen. YouTube kanalları indirimli sistem atar diye bekliyorum. Yanıtınız için teşekkürler.