Merhaba arkadaşlar.Yaz tatili başladığı dönem benim 8 senelik bilgisayarımın ekran kartı yandı.Sıfırdan bi bilgisayar toplamaya bütçem yeterli değildi bende olan bilgisayarımı upgrade ettim.4 adet parça aldım.Parçalar şunlar.
•Amd r7 250 ekran kartı
•Cooler master 500w güç kaynağı 80+ verimlilik
•2 GB DDR2 800 Mhz RAM
•Cooler master blizzard t2 mini soğutucu intel lga 775
Bu parçaları aldım fakat darboğaz oldu işlemci yetersiz geldi.Yeni bi işlemci almam gerekiyor sanırım.Bendeki işlemci intel pentium e2160 1.8 ghz eski güçsüz ve çok ısınan bi işlemci.Lütfen bana darkorbit adlı web tabanlı oyunu 1080pde full ayarlarda donmadan oynatabilicek bi bilgisayar önerirmisiniz.
Önemli not:Yeni bi bilgisayar toplayacak kadar bütcem yok zaten öğrenciyim babama zarzor 4 parçayı aldırabildim yeni bi pc istersem hiç hoş olmaz.Önerilerinizi bekliyorum.
•Amd r7 250 ekran kartı
•Cooler master 500w güç kaynağı 80+ verimlilik
•2 GB DDR2 800 Mhz RAM
•Cooler master blizzard t2 mini soğutucu intel lga 775
Bu parçaları aldım fakat darboğaz oldu işlemci yetersiz geldi.Yeni bi işlemci almam gerekiyor sanırım.Bendeki işlemci intel pentium e2160 1.8 ghz eski güçsüz ve çok ısınan bi işlemci.Lütfen bana darkorbit adlı web tabanlı oyunu 1080pde full ayarlarda donmadan oynatabilicek bi bilgisayar önerirmisiniz.
Önemli not:Yeni bi bilgisayar toplayacak kadar bütcem yok zaten öğrenciyim babama zarzor 4 parçayı aldırabildim yeni bi pc istersem hiç hoş olmaz.Önerilerinizi bekliyorum.