İşlemci yardımı

Maxpane

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.Yaz tatili başladığı dönem benim 8 senelik bilgisayarımın ekran kartı yandı.Sıfırdan bi bilgisayar toplamaya bütçem yeterli değildi bende olan bilgisayarımı upgrade ettim.4 adet parça aldım.Parçalar şunlar.

•Amd r7 250 ekran kartı
•Cooler master 500w güç kaynağı 80+ verimlilik
•2 GB DDR2 800 Mhz RAM
•Cooler master blizzard t2 mini soğutucu intel lga 775

Bu parçaları aldım fakat darboğaz oldu işlemci yetersiz geldi.Yeni bi işlemci almam gerekiyor sanırım.Bendeki işlemci intel pentium e2160 1.8 ghz eski güçsüz ve çok ısınan bi işlemci.Lütfen bana darkorbit adlı web tabanlı oyunu 1080pde full ayarlarda donmadan oynatabilicek bi bilgisayar önerirmisiniz.

Önemli not:Yeni bi bilgisayar toplayacak kadar bütcem yok zaten öğrenciyim babama zarzor 4 parçayı aldırabildim yeni bi pc istersem hiç hoş olmaz.Önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle sana yeni bir anakart, işlemci ve ram gerekmekte. Bize bütçeni belirtir misin.

Bütçem neredeyse hiç yok denecek kadar az başta anlattığım gibi yeni bi sistem istersem çok tepki ile karşılaşacağım işlemciyi değiştirsem sadece beni götürürmü 4-5 sene falan ?

Edit=Darkorbit adlı oyunu kasmadan oynamak istiyorum full ayarlarda 1080p de sizce yeni bi işlemci ile oynayabilirmiyim kasmadan ?

8 senelik makinede neler takılıysa yazıyorum;

•İntel pentium e2160 1.8 ghz lga 775 işlemci
•2 GB ddr2 800mhz ram
•amd r7 250 ekran kartı 2gb 128 bit
•250gb hard disk (sata 2)
•500 w cooler master güç kaynağı
•gigabyte GA-945GZM-52 anakart
•cooler master blizzard t2 mini soğutucu

iNTEL Core 2 Duo E8400 işlemci - SIFIR FATURALI GittiGidiyor'da 125256156 bu işlemci nasıldır yarın gidip bizim burdaki bilgisayarcıya soracağım o satıyodur umarım :D Aslında en başında aklımda e8400 vardı ama darkorbiti oynatırmı onu bilmiyorum :( ya alınca darkorbit hala kasma yaparsa ne yaparım o zaman :( ama şuda var şuanki işlemci ile darkorbiti en düşükte 1440x900 monitörde oynayabiliyorum ama cubikonda (etrafda çok oyuncu oluyor ekran doluyor nerdeyse o derece) 8 fps alıyorum bu işlemci sabit 60fps verebilirmi ? Biraz bilginiz olması için link vereyim oyuna bakın ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu oyunun en güçlüsünün videosu intel i5 4670k kullanıyor en başta cubikondaydı ve sabit 60fps alıyordu.Ben e8400 alırsam ne olur durumum ?

Ben Core 2 Duo 2.53 ghz işlemciyle geçen sene Cubikonun yanında kasmadan oynadığımı hatırlıyorum. Eğer sadece darkorbit için alacaksan yeterli olur o kadar da ağır bir oyun değil zaten.

Ben Core 2 Duo 2.53 ghz işlemciyle geçen sene Cubikonun yanında kasmadan oynadığımı hatırlıyorum. Eğer sadece darkorbit için alacaksan yeterli olur o kadar da ağır bir oyun değil zaten.

Önerin için teşekkürler e8400 işlemciyi almaya çalışacağım sağolun.Zaten sadece darkorbit oynayacağım 1080pde ultrada oynatsın istiyorum vslerde felanda fps düşmesin umarım olur arkadaş 1600x900 monitörde 800tlye topladığı (intel i3 işlemcili) sistemde full ayarlarda 0 kasma ile oynuyordu

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı