BIOS versiyonun ABC05.Bios versiyonum şuan H61DOC10.BSS buna göre bir tane 2012 yılında var, zaten güncelledikten sonra değişmeyecek mi bios versiyonu ?
Sırayla dediniz evet ama updatenin üstüne de devam edebilirsin yazmışsınız ya ondan bende tarih sırasına göre kurayım diye düşünmüştüm.
i3 12100F kullaniyordum. Bugün i5 13400F'e gectim. Taktim ama PC acilmiyor. Reset cekiyor 5 saniyede bir.
Anakartim BIOSTAR 610mh.
Neden acilmiyor olabilir?
i3 12100F kullaniyordum. Bugün i5 13400F'e gectim. Taktim ama PC acilmiyor. Reset cekiyor 5 saniyede bir.
Anakartim BIOSTAR 610mh.
BIOS'un F21 miydi? Değilse eski işlemcini tak, BIOS'unu güncelle sonra yeni işlemcini tak dene.i3 12100F kullaniyordum. Bugün i5 13400F'e gectim. Taktim ama PC acilmiyor. Reset cekiyor 5 saniyede bir.
Anakartim BIOSTAR 610mh.
Bios pilini çıkar geri tak olmazsa bios güncellemesi lazım.i3 12100F kullaniyordum. Bugün i5 13400F'e gectim. Taktim ama PC acilmiyor. Reset cekiyor 5 saniyede bir.
Anakartim BIOSTAR 610mh.
BIOS güncel mi acaba?
BIOS güncel mi?
F21 miydi degilmiydi bilmiyorumBIOS'un F21 miydi? Değilse eski işlemcini tak, BIOS'unu güncelle sonra yeni işlemcini tak dene.
Hayır biosum güncel değil çünkü ilk aldığım zaman güncellemek istemiştim ama sitesinde bios güncelleme için birbirinden farklı 2, 3 tane sürücü vardi hangisi olur bilemedim o yüzden güncelleyemedim.BIOS'un guncel degil buyuk ihtimalle.
Anakartim BIOSTAR 610mh.
BIOS'un F21 miydi? Değilse eski işlemcini tak, BIOS'unu güncelle sonra yeni işlemcini tak dene.
Revi 6.0Bak burada BIOS'lar var, Gigabyte değilse buradan Rev 6.0 / 6.1 ise H61DO912.BBS indirmen gerek, smart update de var yukarıda, bakarsın. Kutuya, kılavuza bak Rev kaç yazıyor.
Eski işlemcin duruyorsa, tak, takarken anakartın sol alt köşesine, sağ alt köşesine, köşelerine bak rev 1.0 falan bir şey azıyor mu PCB üzerinde, ona göre BIOS indir işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.