İşlemcide çay demlemek

Bırak işlemciyi sen en iyisi Radeon HD 3450 al. Altına arkadan söktüğüm egzoz fanını koymasam masaüstünde 78 derece oluyor. Üstüne tencere koysam yemek bile yapabilirim oyun açarsam. Şakasına diyorum ama mümkün gerçekten de masaüstünde 78 derece olan ekran kartı oyunlarda 100 vardır.

USB ile çalışan ısıtıcıları gördüm ama çok dandik geldi. 50 derece maksimum sıcaklığa ulaştırabiliyormuş.
Bahsettiğim ürün de dandik ama içeceğiniz zaten 1-2 bardak çay. Suyu 2-3 dakikada ısıtıyor. Sizin düşündüğünüz biraz fantezi. Saygı duyuyorum yanlış anlamayın sizin kararınız sonuçta. Ama amaç çay içmekse dediğim gibi 10 TL'lik plastik su ısıtıcıları işinizi görür.

1632904696776.jpeg

Bahsettiğim ürün de dandik ama içeceğiniz zaten 1-2 bardak çay. Suyu 2-3 dakikada ısıtıyor. Sizin düşündüğünüz biraz fantezi. Saygı duyuyorum yanlış anlamayın sizin kararınız sonuçta. Ama amaç çay içmekse dediğim gibi 10 TL'lik plastik su ısıtıcıları işinizi görür.

Eki Görüntüle 1176243

Bu kadar ucuz kettle almayın yahu, bunlar kalitesiz. Bak işte bunlar yangın çıkartıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar ucuz kettle almayın ya bunlar kalitesiz bak işte bunlar yangın çıkartıyor.

4 yıl kullandım bir kere yangın çıkmadı :) Suyu ısıtma süresi 2 dakikayı geçmiyor. Yurtta bu tür ürünler yasak olduğu için biz de öğrencilik zamanlarımızda yakalandığında bize maliyet olmasın diyorduk. Suyu koyup başında iki dakika bekleyip fişi çekmek tüm mesele.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıl kullandım bir kere yangın çıkmadı :) Suyu ısıtma süresi 2 dakikayı geçmiyor. Yurtta bu tür ürünler yasak olduğu için biz de öğrencilik zamanlarımızda yakalandığında bize maliyet olmasın diyorduk. Suyu koyup başında iki dakika bekleyip fişi çekmek tüm mesele.

Kaçak sokmak, en sevdiğim. Bende de var bir tane mecbur kaçak sokacağız bu sene.

Belki sizin şansınıza olabilir ama cidden tehlikeli.

Eki Görüntüle 1176243

Aynısı galiba hatta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı