İşlemcide O.C.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan için hız aşırtma yapılmasına gerek yoktur, zaten i5 serisinin (1150 soket) en hızlı işlemcisidir.

i5-4670 ile ilgili sorularınızı cevaplayabilirim.

O.C işi ile ilgilenmiyorsanız gerek yok. Bu işlemci stock halde de sizi fazlası ile memnun edecektir zaten. :)

Şuan için hız aşırtma yapılmasına gerek yoktur, zaten i5 serisinin (1150 soket) en hızlı işlemcisidir.

i5-4670 ile ilgili sorularınızı cevaplayabilirim.
Sağolun hocam, bir sorum vardı. İ7 4770 ile arasında testlerde çok fark olmadığını gördüm sen ne dersin kullanan biri olarak işlemciyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun hocam, bir sorum vardı. İ7 4770 ile arasında testlerde çok fark olmadığını gördüm sen ne dersin kullanan biri olarak işlemciyi?
Hocam herhangi bir benchmark testi çalıştırmadım ama performans konusunda herhangi bir şikayetim olmadı şu ana kadar, ekran kartını aldıktan sonra daha iyi yorum yapabilirim tabi.

Oyunlarda eğer çok fazla strateji oynamıyor iseniz siz i7 4930K bile alsanız FPS farkı max. 5-7 olacaktır. Yani i5 4670 her şeye yetecektir. Ne ben bir kere topluyorum 5 sene hep aynı tabanda ilerleyecek derseniz K takılı alın. En azından ilerde overclock yaparsınız.

@albaywolf Oyun için 4770 gereksiz kalıyor. Bence i5 4670 veya 4670K alsın. Daha sonra Gryphon Z87 alır bakar keyfine ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı