İşlemcideki ekran kartını devreye sokma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar i5 3570k işlemci kullanıyorum biliyorsunuz, ve işlemcide HD 4000 serisi ekran kartı mevcut. Bunu BIOS'tan nasıl devreye sokacağım? Anakartım ASUS P8Z77-V LE.

BIOS tipi şöyle.

ASUS%20P8Z77-V%20Pro%20BIOS%2001%20-%20EZ%20Mode_575px.png

p8z77-v-deluxe-bios-3.jpg

Sadece kısa süreliğine devreye sokup oyunları test edeceğim HD 4000 serisi ile. Size performans sonuçlarını da paylaşabilirim.

Çok güzel Recep abi tam bana göre bir konuymuş o. Ancak yaptım gerekli şeyleri evet BIOS'tan ayarladım sonra ayarları kaydet dediğimde ekrana görüntü gelmedi, hafif tırstım sonra monitör bağlantısını anakart üzerine yaptım oldu. Ekran kartı yerine işlemci kullanıyorum artık ancak şu an bir şey yok, dxdiag'dan bakıyorum ekran kartı yok yazıyor. Oyunlara tıklıyorum desteklenmeyen ekran kartı algılandı, böyle bir arabirim desteklenmiyor gibisine hatalar veriyor. BIOS'tan aktif ettikten sonra yapmam gereken şeyler ne?

Yok arkadaşlar Virtu MVP kurdum onun ile alakası yok, hala bir ekran kartı görünmüyor yok yazıyor. Ama hallettim sorunu. BIOS'tan ayarlamayı yaptıktan sonra tıpkı ekran kartı sürücüsü yükler gibi işlemcideki ekran kartını kullanmak için sürücü yüklemeniz gerekiyor. Ben Windows 7 32 Bit için bu sürücüyü yükledim.

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=22081&lang=eng

Eğer farklı işletim sistemine sahipseniz buradan işletim sisteminizi seçin ve uygun sürücüyü indirin.

http://downloadcenter.intel.com/Sea...+Processors+with+Intel®+HD+Graphics+3000/2000

Tabii ki ekran kartı sürücüsünü yükleyeceksin. Sürücü yüklemeden ekran kartı kullanabilen gördün mü daha önce? HD 4000 de bir ekran kartıdır ve sürücüsünün yüklenmesi gerekmektedir. Yani çözdüm çözdüm diyorsun, rehber yazıcam diyorsun, gören de atomu parçaladın sanır... :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı