İşlemcinin 80-90 Derece ve %90-100 Yükte çalışması

Diş macunu :D :D Sadece bizim Türk milletinin mi aklına gelir böyle şeyler :D
Sanırım güncel değilsiniz. Ki bunda gülünecek bir şey varsa sizin komikliğinizdir. Keşke bu yorumu atmadan önce biraz araştırsaydınız.
Diş macunu İşlemci üzerine sürülebilir ve hiçbir sakıncası yoktur, örneğin sipariş ettiğiniz termal macunu bekliyorsanız veya elinizde yoksa, geçici olarak diş macunu sürülebilir, fakat geçici dememin nedeni ise hemen kurumasıdır.

Çıkartmayı bilmiyorum fotoğrafını atıyorum :/ İşlemci fanının da attım
Hızlı Resim - 20170113 203444 (alt kısmı)
Hızlı Resim - 20170113 203711 (üst)
Hızlı Resim - 20170113 203759 (işlemci fanı)

bilgisayar yeni değil şu zamana kadar bir sorun çıkartmıyordu fan
Arkadaşım bilgisayar yeni değil demişsin, zaten eski diye bu tür sorunlar artar. Önerdiklerimi yapın.

Sanırım güncel değilsiniz. Ki bunda gülünecek bir şey varsa sizin komikliğinizdir. Keşke bu yorumu atmadan önce biraz araştırsaydınız.
Diş macunu İşlemci üzerine sürülebilir ve hiçbir sakıncası yoktur, örneğin sipariş ettiğiniz termal macunu bekliyorsanız veya elinizde yoksa, geçici olarak diş macunu sürülebilir, fakat geçici dememin nedeni ise hemen kurumasıdır.

Arkadaşım bilgisayar teni değil demişsin, zaten eski diye bu tür sorunlar artar. Önerdiklerimi yapın.
Ona gülmek değil 'nacizâne tebessüm' diyelim. Kaldı ki bu tebessüm söylemizini inkâr edici unsur değildir. Zirâ bunu siz söylüyorsunuz. Söyleminize 'kakılarak değil', "katılarak" güldüm...

Ona gülmek değil 'nacizâne tebessüm' diyelim. Kaldı ki bu tebessüm söylemizini inkâr edici unsur değildir. Zirâ bunu siz söylüyorsunuz. Söyleminize 'kakılarak değil', "katılarak" güldüm...
Umarım bir daha bilmediğiniz konu altına mesaj atmadan biraz araştırırsınız da böyle kıvırmak zorunda kalmazsınız. İyi Sosyaller.

Çıkartmayı bilmiyorum fotoğrafını atıyorum :/ İşlemci fanının da attım
Hızlı Resim - 20170113 203444 (alt kısmı)
Hızlı Resim - 20170113 203711 (üst)
Hızlı Resim - 20170113 203759 (işlemci fanı)

bilgisayar yeni değil şu zamana kadar bir sorun çıkartmıyordu fan
O fanı mutlaka temizlemelisiniz. Arasına hava girmiyor neredeyse doluluktan. Fanın 4 tırnağı var. Üzerinde çevireceğin yön yazıyor. Bütün tırnakları diğer tarafa doğru çevirin fan çıkacaktır. Arasını varsa üflemeli hava ile, yoksa elektrik süpürgesi ile çekerek iyice temizleyin. Alt kısmında kare olan aliminyum yerindeki macun artıklarını iyice silin. İşlemcinin üzerindekini de silin. Herhangi bir bilgisayarcıdan işlemci termal macunu alın. 10 TL bişeydir ve tek kullanımlıktır. Onu işlemcinin üzerine nohut büyüklüğünce sürün ve herhangi birşey ile üzerine yayın. Temizlenen fanıda çıkardığınız gibi yerine takın. (Tırnakları çaprazlama takarsanız daha iyi olur) Bu kadar basit...

Google chrome açıkken yük %97 olup %0 a düştüğü oluyor genel olarak %0-30 arası geziyor şuan boşta. Bilgisayarda ki en düşük oyun metin2 onu açtığımda %100 yük oluyor
Bu ekran kartı ne birde dxdiag da herhangi bir marka yazmıyor sadece NVIDIA yazıyor can you run it de herhangi bişey söylemiyor ilk mesajda ki resimde gördüğünüz gibi

up

Kullandığım bilgisayar bozulduğu için evdeki diğer bilgisayara geçtim(masaüstü).
Ancak bilgisayarın özelliklerine baktığımda ekran kartının ne olduğu göstermiyor.
Sadece NVİDİA yazıyor ve toplam belleğe 1.5GB diyor can you run it den bakmayı denedim orda da aynısı ekte var resmi. Sıkıntım bu değil.

Sıkıntım işlemcinin bilgisayarı ilk açtığımda 50 derece metin 2 açtığımda 80 derece olması ve yüklemesinin %90-100 olması can you run it'e göre league of legends vs oynayabilmem gerek bu bilgisayar da ancak işlemcinin 80 derece olması yüklemesinin %90 civarı olması yüzünden oynayamadığımı düşünüyorum. Metin2'de bile sürekli kasıyor, donuyor LOL de ise fps 10'u geçmiyor.
Ne yapabilirim acaba bunu düzeltmek için?

İşlemci : Pentium (R) Dual-Core E5300 2.60GHZ
Kardeş o derece hiç normal değil cpu soğutucu tam oturmamış veya fan çalışmıyor olabilir bir elden geçmesi lazım o bilgisayarın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı