İşlemcinin boştayken turbo çalışması

Bende Yüksek Performans seçeneği yok güç planlarında. Dengeli tek var ve onda da ayarlar fabrika çıkışlı hiç dokunmadım. (En düşük işlemci prizdeyken ve değilken %5 En yüksek ise prizde değilken ve prizdeyken 100)

Orada da aynı. Şimdi takılmam gereken şey sizsiniz galiba hocam.

Birşey soracağım neden benim işlemcide. 3.9 GHz çalışıyor sürekli. Bende size takılıyorum. @$İlent hocam😀.

Buradan sonra sizi gidip garanti servisindeki çalışanlara takılmanızı istiyorum.

Buradan sonra sizi gidip garanti servisindeki çalışanlara takılmanızı istiyorum.
Bu garantilik bi problem değil. Sadece işlemcim prizdeyken turboda çalışıyor ve yüksek ihtimal ufak bi ayarla düzelecek. Ben de sizden bundan sonra anlamadığınız konulara dahil olmamanızı istiyorum. İyi akşamlar hocam.

Bu garantilik bir problem değil. Sadece işlemcim prizdeyken Turbo'da çalışıyor ve yüksek ihtimal ufak bir ayarla düzelecek. Ben de sizden bundan sonra anlamadığınız konulara dahil olmamanızı istiyorum. İyi akşamlar hocam.

Sizin mizahi cevabınıza kendimce mizahi bir cevap verdim, hoşça kalın.

1607882446417.png

Şuradan örnek vereyim. Çalışan hizmetler dışında hiçbir şey yok. İşlemci hızı 1,37GHz. Takılacak bir durum değil aslında.
Arkaplanda işlemciyi yüksek hızda çalıştıracak birşey var ondan kaynaklı ki kullanım miktarı %4 görünüyür. Arkaplan uygulamalarınızı kontrol edebilirsiniz. Prizden çekince de tasarruf moduna aldığı için arkaplan işlemlerinin de kısıtlamasını yapıyor.

Sizin mizahi cevabınıza kendimce mizahi bir cevap verdim, hoşça kalın.
Siz böyle diyince bi üzüldüm. Özür dilerim hocam lütfen gitmeyin gelin beraber öğrenelim ve çözelim.
Eki Görüntüle 778913
Şuradan örnek vereyim. Çalışan hizmetler dışında hiçbir şey yok. İşlemci hızı 1,37GHz. Takılacak bir durum değil aslında.
Arkaplanda işlemciyi yüksek hızda çalıştıracak birşey var ondan kaynaklı ki kullanım miktarı %4 görünüyür. Arkaplan uygulamalarınızı kontrol edebilirsiniz. Prizden çekince de tasarruf moduna aldığı için arkaplan işlemlerinin de kısıtlamasını yapıyor.
Anladım hocam cevabınız için teşekkür ediyorum. Yalnız kullanım 0 iken de hız hala 4.2 lerde. Tekrar kontrol edeceğim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı