Değiştirir, %100 işlemci kullanımı normal değildir ekran kartına yük binmediği takdirde işlemci fırlar daha az FPS almasına yol açar. i5 12400f'den bahsediyoruz sıradan giriş seviyesi bir işlemciden değil.
Hocam işlemcisi ekran kartını besleyebilecek güçte yani darboğaz yok. %100 kullanması bu ikiliye anormal geldi sabit diyor bir de. Arkadaşın attığı ekran görüntüsünde 10100f bile %67 kullanıyor.
@Berk Chelik Anormal olan bir diğer durum ise stok fan ile %100 de 68 derece olması gayet iyi bir değer.
Hocam işlemcisi ekran kartını besleyebilecek güçte yani darboğaz yok. %100 kullanması bu ikiliye anormal geldi sabit diyor bir de. Arkadaşın attığı ekran görüntüsünde 10100f bile %67 kullanıyor.
5-10 dk oynayıp atmıştım hep böyle genelde %100 olan şey menüde falan düşüyor arada oyun oynarken hiç altına düşmüyor FPS oyundaki mekana olaylara göre en aşağı 60 gördüm bir de iki üç kez oyunun çökmesi sorunu yaşamıştım.
Arkadaşlar tekrarlıyorum 2015 yılından kalma bir işlemci kullanılmıyor. İşlemci bazlı oyunlarda bile %80 in üzerine çıkamaz bu işlemci. Oyun ayarları yanlış ya da işlemcide sıkıntı var.
5-10 dk oynayıp atmıştım hep böyle genelde %100 olan şey menüde falan düşüyor arada oyun oynarken hiç altına düşmüyor FPS oyundaki mekana olaylara göre en aşağı 60 gördüm bir de iki üç kez oyunun çökmesi sorunu yaşamıştım.
Savunmak değil oyun ilk başlangıçta açılırken %100 kullanıyor yani benim bilgisayarımda da böyle sonradan oyun açıldıktan sonra bu oran düşüyor. Örnek Bf 2024'de bir oyuna gireceğimde ilk map yüklenene kadar falan kullanım %100 sonradan düşüyor.