İşlemcinin üstündeki termal macun nasıl temizlenir?

lio3454

Hectopat
Daha fazla  
IMG_20230729_130558.jpg

Nasıl temizleyebilirim, ıslak mendille hafif hafif silsem sorun olur mu? İlk defa bu işe girişiyorum ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 1881054

Nasıl temizleyebilirim, ıslak mendille hafif hafif silsem sorun olur mu? İlk defa bu işe girişiyorum ne yapmam lazım?
Kuru peçete ile bastırmadan yavaş yavaş ovala ama bastırma. Çıkacaktır.
Evinde saf izopropil alkol varsa onla daha kolay çıkar ama tecrubeli değilsin kullanma.

Peçeteye biraz kolonya sıkıpda temizleyebilirsiniz.
Kolonya sürülmesini pek tavsiye etmem. Kolonya ve dezenfektanlar izopropil alkol ile yapılıyor fakat içerisine su ve esans katılır. Buda uzun vadede devreye veya devre maskesine zarar verme ihtimali oluşturur. Ya saf alkol (izopropil alkol) kullanın yada kuru bir peçete ile yavaş yavaş bastırmadan yapın.

Kolonya sürülmesini pek tavsiye etmem. Kolonya ve dezenfektanlar izopropil alkol ile yapılıyor fakat içerisine su ve esans katılır. Bu da uzun vadede devreye veya devre maskesine zarar verme ihtimali oluşturur. Ya saf alkol (izopropil alkol) kullanın ya da kuru bir peçete ile yavaş yavaş bastırmadan yapın.

Hocam doğrudur tabii az miktarda koyulursa çok sıkıntı çıkaracağını sanmam.

Hocam doğrudur tabii az miktarda koyulursa çok sıkıntı çıkaracağını sanmam.
Dostum azı çoğu yok ne yazık ki, içerisinde su ve esanslar var. Genelde bunu yapan, bu işlerden anlamayan bilinçsiz çok insan var. Doğrusu izopropil alkol kullanmaktır.

Kolonya kullanmayın. Saf izopropil değil, zarar verir.
Aynen öyle. :) Ne yazıkki insanlar youtube'da vs. gördüğü yanlış bilgileri çok çabuk doğru kabul ediyor.

Dostum azı çoğu yok ne yazık ki, içerisinde su ve esanslar var. Genelde bunu yapan, bu işlerden anlamayan bilinçsiz çok insan var. Doğrusu izopropil alkol kullanmaktır.

Aynen öyle. :) Ne yazık ki insanlar YouTube'da vs. gördüğü yanlış bilgileri çok çabuk doğru kabul ediyor.

Hocam doğrusu zaten izopropil alkol kullanmak bazılarında bulunmayabiliyor. Açıkçası ben eğer alkol bulunmuyorsa bir şey sıkmadan silmeyi tercih ediyorum eğer çok kuru değilse zaten iş görüyor.

Hocam doğrusu zaten izopropil alkol kullanmak bazılarında bulunmayabiliyor. Açıkçası ben eğer alkol bulunmuyorsa bir şey sıkmadan silmeyi tercih ediyorum eğer çok kuru değilse zaten iş görüyor.
Aynen öyle kardeşim. Sadece kolonya kullanımını önermeyin. İstemeden birinin sistemine zarar verebilirsiniz ki zaten ülkemizin durumu belli. İnsanlar maddi olarak yük altına girebilir.

Aynen öyle kardeşim. Sadece kolonya kullanımını önermeyin. İstemeden birinin sistemine zarar verebilirsiniz ki zaten ülkemizin durumu belli. İnsanlar maddi olarak yük altına girebilir.

Doğrudur hocam. Ben bendeki bazı eski sistemlerde denedim bir sorun yaşamadım tabii bir tek işlemcinin üzerine uyguladım peçete ile ama az miktarda. Arkadaştaki de eski bir laptop zaten PGA 989 slotlu o yüzden demiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı