Kuru peçete ile bastırmadan yavaş yavaş ovala ama bastırma. Çıkacaktır.Eki Görüntüle 1881054
Nasıl temizleyebilirim, ıslak mendille hafif hafif silsem sorun olur mu? İlk defa bu işe girişiyorum ne yapmam lazım?
Peçeteye biraz kolonya sıkıpda temizleyebilirsiniz.Eki Görüntüle 1881054
Nasıl temizleyebilirim, ıslak mendille hafif hafif silsem sorun olur mu? İlk defa bu işe girişiyorum ne yapmam lazım?
Kolonya sürülmesini pek tavsiye etmem. Kolonya ve dezenfektanlar izopropil alkol ile yapılıyor fakat içerisine su ve esans katılır. Buda uzun vadede devreye veya devre maskesine zarar verme ihtimali oluşturur. Ya saf alkol (izopropil alkol) kullanın yada kuru bir peçete ile yavaş yavaş bastırmadan yapın.Peçeteye biraz kolonya sıkıpda temizleyebilirsiniz.
Kolonya sürülmesini pek tavsiye etmem. Kolonya ve dezenfektanlar izopropil alkol ile yapılıyor fakat içerisine su ve esans katılır. Bu da uzun vadede devreye veya devre maskesine zarar verme ihtimali oluşturur. Ya saf alkol (izopropil alkol) kullanın ya da kuru bir peçete ile yavaş yavaş bastırmadan yapın.
Kolonya kullanmayın. Saf izopropil değil, zarar verir.Peçeteye biraz kolonya sıkıpda temizleyebilirsiniz.
Dostum azı çoğu yok ne yazık ki, içerisinde su ve esanslar var. Genelde bunu yapan, bu işlerden anlamayan bilinçsiz çok insan var. Doğrusu izopropil alkol kullanmaktır.Hocam doğrudur tabii az miktarda koyulursa çok sıkıntı çıkaracağını sanmam.
Aynen öyle.Kolonya kullanmayın. Saf izopropil değil, zarar verir.
Dostum azı çoğu yok ne yazık ki, içerisinde su ve esanslar var. Genelde bunu yapan, bu işlerden anlamayan bilinçsiz çok insan var. Doğrusu izopropil alkol kullanmaktır.
Aynen öyle.Ne yazık ki insanlar YouTube'da vs. gördüğü yanlış bilgileri çok çabuk doğru kabul ediyor.
Aynen öyle kardeşim. Sadece kolonya kullanımını önermeyin. İstemeden birinin sistemine zarar verebilirsiniz ki zaten ülkemizin durumu belli. İnsanlar maddi olarak yük altına girebilir.Hocam doğrusu zaten izopropil alkol kullanmak bazılarında bulunmayabiliyor. Açıkçası ben eğer alkol bulunmuyorsa bir şey sıkmadan silmeyi tercih ediyorum eğer çok kuru değilse zaten iş görüyor.
Aynen öyle kardeşim. Sadece kolonya kullanımını önermeyin. İstemeden birinin sistemine zarar verebilirsiniz ki zaten ülkemizin durumu belli. İnsanlar maddi olarak yük altına girebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.