İşlemcinin üzerindeki dis macununu temizlememe rağmen açılmadı

RukkaraeN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, termal macun aldım. İslemciyi çıkardım, idare etsin diye diş macunu sürdüm. Neyse temizleyim dedim. Yapismisti, sari pinlere degme misine dikkat ederim. Silmeye çalıştım, yapismisti tirnagimda denedim ondan sonra asetonla cikarmayi denedim üst kısmını. Sonra neyse temizledim, taktım fanlar yavaş dönüyordu açılmıyordu. 12W kabloyu çıkardığımda fanlar normal hızda dönüyordu. Sonra işlemciyi çıkardım, 12 W kablosunu takdim. Fanlar normal hızda dönüyordu, ikisini taktım fanlar yavaş dönüyordu. Anlamadım, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben termal macun değiştireyim derken işlemcinin pinlerini kırmakla kalmayip üstüne üstlük bir de işlemciyi yerleştirdiğimiz bölmenin içine termal macun kaçırmış komple içinden geçmiştim sistemin. Siz siz olun üşenmeyin ve bilgisayarcıya veya Vatan Computer, vb bir yere götürün ne değişecek ne yapılacak ise uzman birisi halletsin.

Termal macun aldın. İşlemciyi çıkardın, idare etsin diye diş macunu sürdün? Diş macununu nereye sürdün? İşlemcinin oturduğu yuvaya değildir umarım. Yoksa ben bunu anladım. :D

Yok oraya değil 🤣 üst kısmına sürdüm, ya araştırıyor dum herkes dış macunu sürün işe yarıyor falan diyordu bende güvendim zaten işlemci eskiydi yeni bir tane almayı düşünüyordum.
Size diş macununu sürmenizi söyleyen kimdi peki?

İnternetten görüyordum hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı