- Makaleler
- 3
Kalemin ucunun metal ve ince olması lazım. Yoksa diğer pinleri yamultuyor, birini düzelteyim derken.Uçlu kurşun kalem ucunu kullanarak düzeltme yapılabildiğini duymuştum bir ara.
Kalemin ucunun metal ve ince olması lazım. Yoksa diğer pinleri yamultuyor, birini düzelteyim derken.Uçlu kurşun kalem ucunu kullanarak düzeltme yapılabildiğini duymuştum bir ara.
El becerisi olan herkes yapar, anlatıldığı kadar zor bir iş değil. İsterse 10 tane yamulsun. Mantık aynı.
Varsa diye söylüyorum bende zaten.Ya yoksa el becerisi? El becerisi olsa zaten pinleri yamultmazdı.
Fotoğraf at bakalım ne kadar yamuk ben kendim iğneyle düzeltiyorum.
İğneyle bastırmadan düzeltilir çok yavaş olman lazım.Eki Görüntüle 1123726Eki Görüntüle 1123727Eki Görüntüle 1123728Eki Görüntüle 1123729
Çok fazla yok, 7-8 tane
birde İstanbul da bildiğiniz bir yer var mı?
ben oraya pek güvenemedim de.
açıkçası bilen birine götürmek istiyorum, kaş yaparken göz çıkarmayalım.Hocam, işlemcinin pinleri kalın. Cımbız ile düzeltin bir sorun olmaz.
Bilgi veren herkese teşekkür ederim, Kalem ucu ile düzeltmek çok kolay bir yöntemmiş, hiç para vermeme gerek kalmadı biraz sabır ile tek tek düzelttim.Kalemin ucunun metal ve ince olması lazım. Yoksa diğer pinleri yamultuyor, birini düzelteyim derken.
Açıkçası bilen birine götürmek istiyorum, kaş yaparken göz çıkarmayalım.
Bilgi veren herkese teşekkür ederim, Kalem ucu ile düzeltmek çok kolay bir yöntemmiş, hiç para vermeme gerek kalmadı biraz sabır ile tek tek düzelttim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.