İşlemcim boştayken 50 derecelerde yükte 80 derecelere çıkıyor. 80 derecelere çıkması performansı veya ömrünü azaltır mı?
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Ben kaliteli bir soğutucu aldım 8 çekirdekli işlemci var kule tipi oyunda 34 35 derece yükte 55 dereceyi geçmiyor. bence bir soğutucu almanızı tavsiye ediyorum.İşlemcim boştayken 50 derecelerde yükte 80 derecelere çıkıyor. 80 derecelere çıkması performansı veya ömrünü azaltır mı?
İşlemci: Ryzen 5 3600.
Minecraftta normal değil bence hocam.Benimde AMD ryzen 5 var. Minecraft oynarken çok ısınmıştı pc ve ekran kartı falan kendisini kapatıp yeniden başladı. Gündüz saatlerinde bunaltıcı hava olduğundan dolayı da aşırı ısınıyor.
Soğutucuyu atar mısınız ?Ben kaliteli bir soğutucu aldım 8 çekirdekli işlemci var kule tipi oyunda 34 35 derece yükte 55 dereceyi geçmiyor. bence bir soğutucu almanızı tavsiye ediyorum.
Minecraft'ta normal değil bence hocam.
Soğutucuyu atar mısınız?
Addison 2 fanlı soğutucu almadan önce oluyordu ama aldıktan sonra sorun yok. Silivri merkez Media markttan aldım 290 liraya falanMinecraftta normal değil bence hocam.
Soğutucuyu atar mısınız ?
370 liraya böyle ürünler bulmak çok acayip.Tabii hocam Gametech Freezer Pro HD120 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe çok kaliteli bir termal macun bile sürmedim performansı çok iyi aldığıma memnunum. İstersen sıcaklık değerlerinde atabilirim.
370 liraya böyle ürünler bulmak çok acayip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.