İşlemcinizin ve ekran kartınızın modeli nedir?

i3 9100F ve XFX RX 590. İşlemciden memnunum. Ekran kartından hiç memnun değilim. Namı diğer alev topu ekran kartı. Hadi ısınmasını undervolt ve fan ayarı ile düşürmeyi başardım fakat AMD tarafında ise yazılımsal problemler ile baya bir uğraşmak zorunda kaldım. Artık her bilgisayarı açarken inşallah ekran kartı tarafında yazılımsal bir sorun ve hata ile karşılaşmam diyerek açıyorum.

3600X ve 5700XT kullanıyorum, muhteşem ikili :).
Masaüstü bilgisayarımdaki i9 9900K ve RTX 2080 Ti'dan memnunum ama laptoptaki i7 7700HQ işlemciden pek memnun değilim. GTX 1080 Max-Q yeterli olsa da yeni laptop alma zamanım geldi.
Hocam kullanmayacaksanız ben kullanabilirim 😁.

Hocam kullanmayacaksanız ben kullanabilirim. 😁
Kız kardeşime vereceğim. Yoksa burada konu açıp herkesin adını kaydedip rastgele birine gönderirdim. Zaten kutusu ve garantisi kalmadı, satmak istesem doğru düzgün teklif verecek biri çıkmayacak. Ayak üstü 1000 tane yalanla yeminlerle ucuza alıp pahalıya satmaya çalışacak çakallarla uğraşıp sinir hastası olmaktansa cihazı birine vermek iyidir diye düşünüyorum.

Geçen hafta Core 2 Duo E4500 ve ATI X1650'li milattan önceden kalma sistemimden kurtuldum, şimdi de i5-10300H ve GTX 1650 Refresh'li bir sistemim var. Şu an memnunum, eski bilgisayarın Half-Life'ı dahi zor açtığını düşününce nirvanaya ulaşmış gibi hissediyorum🙂

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı