İşlemcisiz PC Test Etme

Merhaba, arkadaşlar malum Hepsiburada ürünleri çok geç gönderiyor. (en azından gönderdiğini umuyoruz) Bu yüzden benim gibi topladığım parçaların hepsi geldi ama iade süreleri geçiyor acaba işlemci yokken parçaları test edebilir miyim? Ben edemem diye biliyorum ama bir ihtimal belki şansımız vardır zira iade süreleri geçince sorun çıkaran ürünler firma ile sorun yaşatabiliyor.

Hocam birinden hazır soket bir anakart bul, ya da güvendiğin tanıdığın bir net cafe ile konuş, gözünün önünde sök tak yapsın baksın tanıyor mu pc, budur çözümü yaşadım aynısını ben de

Ürünün kutusu temizse açılmamışsa hasar yoksa endişelenmeyin. Nasıl olsa Ürünün garantisi var iade süreci dolsa dahi garantisi devam ediyor. Herhangi bir problem olması durumunda Ürün yeni olduğundan dolayı birebir yenisiyle değiştirme şansları yüksek. Çok endişelenmeyin İşlemci olmadan çalıştırmayın.

Çevrenizde varsa uygun işlemcisi olan biri test edebilirsiniz.

Kalpsiz vücut çalıştırma.
Ahahah tam da bunu yapmayı düşünürken aklım dan geçen şeydi.
Hocam birinden hazır soket bir anakart bul, ya da güvendiğin tanıdığın bir net cafe ile konuş, gözünün önünde sök tak yapsın baksın tanıyor mu pc, budur çözümü yaşadım aynısını ben de
Diğer bileşenler için maalesef tanıdığım kimse yok ama bir tek ekran kartını test edebildim o da sadece çalışıp çalışmadığını anladım eski sisteme takarak.
Ürünün kutusu temizse açılmamışsa hasar yoksa endişelenmeyin. Nasıl olsa Ürünün garantisi var iade süreci dolsa dahi garantisi devam ediyor. Herhangi bir problem olması durumunda Ürün yeni olduğundan dolayı birebir yenisiyle değiştirme şansları yüksek. Çok endişelenmeyin İşlemci olmadan çalıştırmayın.

Çevrenizde varsa uygun işlemcisi olan biri test edebilirsiniz.
Maalesef bazen değişim yerine tamir için ısrarcı olabiliyorlar ve yasal bir sürü gereksiz şeyle uğraşmak durumunda kalabiliyoruz. O yüzden biraz tedirgin oldum ama sağ olsun Hepsiburada hiçbirini dikkate almadığı için hala bekliyoruz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı